Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

sylwia_slomc... 21:28, 27 wrz 2015

Kurczę nie dodało mi poprzedniego wpisu, prześliczne i urokliwe róże
Katkak 21:33, 27 wrz 2015

Iwonko trafiłam do Ciebie od Sylwii zwabiona widokami róż. Wątek zaznaczam i będę zaglądać bo ślicznie jest, a przy okazji trochę różanej edukacji mi się przyda, bo w tym temacie to prawie analfabetyzm u mnie .
Napia 22:18, 27 wrz 2015

iwonadm napisał(a)

Agnieszko doskonale Cię rozumiem, zawsze mi ciężko rozstać się z roślinkami, które są takie rachityczne.
Zapraszam do mnie to pojedziemy do tej szkółki po róże zobaczysz co i jak może Ci coś wpadnie w ręce. Oni naprawdę mają ich ogromny wybór, niestety nie znam się na nich na tyle by bez problemu wybrać, najbardziej znam te z Tantau Artemis w tym roku to strzał w dziesiątkę udany prezent

Z wielką przyjemnością Iwonko, chociaż z czasem u mnie raczej krucho z powodów rodzinnych to może uda nam się wybrać jakiś terminktóry i Tobie i mnie będzie pasował.
Artemiski śliczne Myślę o Tobie za każdym razem, gdy na nie spoglądam, czyli w weekendy raczej często. Nie masz przypadkiem czkawki

Naoglądałam się róż u Ciebie Piękne sny będę dziś miała
iwonadm 21:13, 28 wrz 2015

Agcia napisał(a)
Moja Aspiryn od Ciebie ma się dobrze, choć przesadzałam ją z uwagi na te rewolucje.
Jeszcze trzy róże mi zostały do przesadzenia ale czekam na deszcz bo za sucho.

Aspiryna jest taką terminatorką więc powinna wytrzymać i czarować. U nas też słabo z deszczem, czekam na deszcz.
to aspiryna z lipca
iwonadm 21:16, 28 wrz 2015

Luki napisał(a)
Kurcze no ładny ten Artemis na szczęście już miejsca nie mam

Łukasz nie wierzę na taką piękność musisz
iwonadm 21:22, 28 wrz 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kurczę nie dodało mi poprzedniego wpisu, prześliczne i urokliwe róże

Dziękuję fajnie, że mogę też Tobie zrobić troszkę frajdy
iwonadm 21:24, 28 wrz 2015

Katkak napisał(a)
Iwonko trafiłam do Ciebie od Sylwii zwabiona widokami róż. Wątek zaznaczam i będę zaglądać bo ślicznie jest, a przy okazji trochę różanej edukacji mi się przyda, bo w tym temacie to prawie analfabetyzm u mnie .

Zapraszam zapraszam
iwonadm 21:26, 28 wrz 2015

Napia napisał(a)

Z wielką przyjemnością Iwonko, chociaż z czasem u mnie raczej krucho z powodów rodzinnych to może uda nam się wybrać jakiś terminktóry i Tobie i mnie będzie pasował.
Artemiski śliczne Myślę o Tobie za każdym razem, gdy na nie spoglądam, czyli w weekendy raczej często. Nie masz przypadkiem czkawki

Naoglądałam się róż u Ciebie Piękne sny będę dziś miała

Cieszę się, że się ładnie trzymają
21:30, 28 wrz 2015
Sylwia mnie tu pokierowa ...i widzę że będę miala co oglądać u ciebie ...może nawet zdecyduję przeczytać od początku
mirkaka 08:07, 29 wrz 2015

Iwonko, róże jesienią chyba nawet piękniejsze niż latem bo ich nie przypala i kolory są wyraźniejsze. Jak u Ciebie z mączniakiem, u mnie mam trochę zaatakowanych róż ale już mi się nie chce z nim walczyć. Poobcinam chore pędy, i tak zima wkrótce