Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

iwonadm 20:42, 29 lis 2016

tulucy napisał(a)
Piękne
U mnie jeszcze bez kopczyków. Tylko świeżo sadzone mają. Z resztą czekam na większe mrozy...

U mnie mniejsze bądź większe kopczyki mają porobione. Teraz jeszcze opatulę niektóre włókniną, bo zostało mi jej jeszcze trochę.

iwonadm 20:43, 29 lis 2016

Ewik napisał(a)

Ja mam klasyczny zestaw z leosiem, red też pasuje lub inny zdecydowany kolor .W innym miejscu z ciemnymi jezowkami i zurawkami.

Czy możesz pokazać ? please
iwonadm 20:47, 29 lis 2016

MirellaB napisał(a)
Fajnie fotki pooglądać

jolanka 10:15, 02 gru 2016

Pięknie u Ciebie Mam pytanie, jak rośnie Camelot? U mnie jakoś nie bardzo wypuszcza nowe pędy Nie wiem czy w pierwszym roku ten typ tak ma, czy też robię coś nie tak

Na spokojnie, na dlużej muszę pobuszować w Twoim przepięknym ogrodzie muszę
iwonadm 10:48, 02 gru 2016

jolanka napisał(a)
Pięknie u Ciebie Mam pytanie, jak rośnie Camelot? U mnie jakoś nie bardzo wypuszcza nowe pędy Nie wiem czy w pierwszym roku ten typ tak ma, czy też robię coś nie tak

Na spokojnie, na dlużej muszę pobuszować w Twoim przepięknym ogrodzie muszę

Ja mam ją 1 sezon 2 krzaczki obok siebie ładnie puściła pędy takie po ok 2 metry. Rozłożyłam je poziomo po płocie zobaczymy co pokaże w tym roku.

jolanka 13:27, 03 gru 2016

Dzięki, mam nadzieje, ze w przyszłym roku pokaże na co ją stać. Myślę, że może jest trochę zasłonięta i dopóki nie wypuści dłuższych pędów to może mieć za malo słońca
katel 18:21, 04 gru 2016

Oczy Twoimi cudnymi różami nacieszyłam , masz 80 sztuk no ale muszę przyznać, że w tym roku i ja różyczką się zaraziłam - aż się boje jak to się skończy .
Clematis też u Ciebie szaleje

Mam pytanko, czy znasz może nazwę tej Lilii? Ma tak fantazyjnie pofalowane płatki.
iwonadm napisał(a)

a to moje wrześniowe lilie
iwonadm 20:27, 04 gru 2016

jolanka napisał(a)
Dzięki, mam nadzieje, ze w przyszłym roku pokaże na co ją stać. Myślę, że może jest trochę zasłonięta i dopóki nie wypuści dłuższych pędów to może mieć za malo słońca

Nie okrywałam jej za bardzo więc mam nadzieję, że przezimuje dobrze, przecież ma certyfikat ARD
a to lavender ice
iwonadm 20:28, 04 gru 2016

katel napisał(a)
Oczy Twoimi cudnymi różami nacieszyłam , masz 80 sztuk no ale muszę przyznać, że w tym roku i ja różyczką się zaraziłam - aż się boje jak to się skończy .
Clematis też u Ciebie szaleje

Mam pytanko, czy znasz może nazwę tej Lilii? Ma tak fantazyjnie pofalowane płatki.

Dziękuję za odwiedziny, lilia to pretty woman
olga80 20:31, 04 gru 2016

iwonadm napisał(a)

jedno wielkie WooW ! miło w takie zimne wieczory obejrzeć takie piękne zdjęcia z pełni sezonu buzia sama się śmieje