Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

Kasiolaaa 08:10, 18 gru 2016

Bosko to az brak słow bede tu zagladac i zaznaczam wątek buziakiiiii
Kasiolaaa 09:56, 18 gru 2016

Co to za odmiana rozy rożowej i prosze powiedz mi cos o niej ile czasu kwitnie ona jest na stronie 508 dodana o godzinie 21.58 bardzo mi zalezy bo cos takiego kiedys u mojej babci rosla i kwitla bardzo obficie i cale wakacje
iwonadm 21:02, 20 gru 2016

Kasiolaaa napisał(a)
Co to za odmiana rozy rożowej i prosze powiedz mi cos o niej ile czasu kwitnie ona jest na stronie 508 dodana o godzinie 21.58 bardzo mi zalezy bo cos takiego kiedys u mojej babci rosla i kwitla bardzo obficie i cale wakacje

Dziękuję za odwiedziny chyba chodzi Ci o Ghitę to piękna róża ślicznie pachnie i praktycznie cały sezon kwitnie polecam
MirellaB 18:02, 28 gru 2016

Iwonka czy Ty zabezpieczasz przed zimą swoje róże?
iwonadm 18:19, 28 gru 2016

porobiłam im kopczyki, ale nie jakieś wielkie kopce. Na takiej piennej włożyłam agrowłókninę. Mam nadzieję, że nie będzie jakiś wielkich mrozów.

MirellaB 18:31, 28 gru 2016

Ja dzisiaj kopczyki z kory rozgarnęłam i ziemią obsypałam, ale też nie wielkie kopce i tylko te róże, które posadziłam w tym roku.

Zobacz do mnie jakie mam cudne donice na tarasie hi hi.

Do jakiego centrum ogrodniczego masz najbliżej? Gdzie najczęściej jeździsz?
MirellaB 18:32, 28 gru 2016

A co to za piękna róża?
iwonadm 21:54, 28 gru 2016

MirellaB napisał(a)
Ja dzisiaj kopczyki z kory rozgarnęłam i ziemią obsypałam, ale też nie wielkie kopce i tylko te róże, które posadziłam w tym roku.

Zobacz do mnie jakie mam cudne donice na tarasie hi hi.

Do jakiego centrum ogrodniczego masz najbliżej? Gdzie najczęściej jeździsz?

Przyznam że ciężko było mi okopczykować tyle róż i to przeważnie w kamykach. WIdziałam u Ciebie pomysł z donicami mam nadzieję, że ładnie przezimują. Ja w pobliżu nie mam żadnych centrów więc najczęściej jeżdżę po szkółkach w Kostrzynie ewentualnie do szkółki w Koninie jak jadę do rodziców
Żałuję że nie mam więcej miejsca do sadzenia na razie nie planuję żadnych rewolucji. Na wiosnę chcę dorobić chociaż 1 rabatę, by dosadzić róże zadołowane na jesienią.
A ta róża to Eden Rose to jej 1 sezon u mnie. Kupiłam je 2 przez internet na razie ładnie rosną

MirellaB 12:26, 31 gru 2016

Muszę liście pozrywać z róż i zakrywam te w donicach. Mroźno się robi i chyba większe mrozy przyjdą.
W Kostrzynie są fajne szkółki. Jeszcze trochę i znowu sezon się zacznie
Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku
iwonadm 12:22, 01 sty 2017

MirellaB napisał(a)
Muszę liście pozrywać z róż i zakrywam te w donicach. Mroźno się robi i chyba większe mrozy przyjdą.
W Kostrzynie są fajne szkółki. Jeszcze trochę i znowu sezon się zacznie
Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Ja większość mam oberwane, ale niektóre to tak zielone jak jak latem, na szczęście z ARD w ogóle nie podatne na choroby tak jak np. Artemis.

Dziękuję za życzenia też życzę wszystkiego dobrego na Nowy Rok dla wszystkich
Eksplozji kwiatów w 2017