Co to za odmiana rozy rożowej i prosze powiedz mi cos o niej ile czasu kwitnie ona jest na stronie 508 dodana o godzinie 21.58 bardzo mi zalezy bo cos takiego kiedys u mojej babci rosla i kwitla bardzo obficie i cale wakacje
Przyznam że ciężko było mi okopczykować tyle róż i to przeważnie w kamykach. WIdziałam u Ciebie pomysł z donicami mam nadzieję, że ładnie przezimują. Ja w pobliżu nie mam żadnych centrów więc najczęściej jeżdżę po szkółkach w Kostrzynie ewentualnie do szkółki w Koninie jak jadę do rodziców
Żałuję że nie mam więcej miejsca do sadzenia na razie nie planuję żadnych rewolucji. Na wiosnę chcę dorobić chociaż 1 rabatę, by dosadzić róże zadołowane na jesienią.
A ta róża to Eden Rose to jej 1 sezon u mnie. Kupiłam je 2 przez internet na razie ładnie rosną
Muszę liście pozrywać z róż i zakrywam te w donicach. Mroźno się robi i chyba większe mrozy przyjdą.
W Kostrzynie są fajne szkółki. Jeszcze trochę i znowu sezon się zacznie
Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Ja większość mam oberwane, ale niektóre to tak zielone jak jak latem, na szczęście z ARD w ogóle nie podatne na choroby tak jak np. Artemis.
Dziękuję za życzenia też życzę wszystkiego dobrego na Nowy Rok dla wszystkich
Eksplozji kwiatów w 2017