Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

bleebla 22:02, 26 sie 2014

gierczusia napisał(a)
Aga ... Możesz wybić mnie zemby ,zem nieogarnięta ale kiedyś pytałam ( chyba ) czy Twoja wyniesiona donica ma dno..wróciłam się tyle stron ale nie umię znależć tego posta ..więc zęby nastawiam , wal śmiało , ale odpowiedz mi po raz kolejny plizzz

Zdjęcia holandyjskie obejrzałam z przyjemnością .. Jakie to tam wszytsko sliczne i zadbane ..achhhh sama przyjemność

Dzięki za fotki i relację ..,,buziaki

Właśnie miałam pisać, że bić nie będę, bo nie pamiętam żebyś pytała, a tu już się sprawa wyjasniła
Donica bez dna
bleebla 22:07, 26 sie 2014

stychaz napisał(a)
Jak tam pomysły na wodę pryz tarasie?

Dzięki Twojemu pytaniu wzięłam się w garść i zaczęłam męczyć Żona jak i kiedy zrobi korytko i narysowałam jeszcze coś takiego :
(postaram się jutro narysować lepiej, bo na razie każdy opis w inną srtonę.

Myśleliśmy też dzisiaj o tym co sugerowałaś, żeby długie korytko od razu przy tarasie dać. Postawiliśmy w to miejsce 2 pufy i to jednak nie to. Zostajemy przy kwadracie.
bleebla 22:09, 26 sie 2014

Zdecydowanie poprawię jutro rysunek, bo ja się zastanawiam co tam napisałam, a co dopiero Wy się namęczycie

obrócę jeszcze żeby było tak jak zawsze:
gierczusia 22:46, 26 sie 2014

bleebla napisał(a)

Właśnie miałam pisać, że bić nie będę, bo nie pamiętam żebyś pytała, a tu już się sprawa wyjasniła
Donica bez dna

Ja pinkolę .. No to ja jestem bardziej zakręcona niż mnie się wydaje .. Albo niż kcę się przyznać .. Wielkie dzięki za odpowiedz i sorry za zamieszanie

Ps..donica z umieszczonym przed kompletem wypoczynkowym wyglada naprawdę za...iście

Ściskam

Ps2 ciekawam jestem tej wody bardzooooo
ewakatowice 09:47, 27 sie 2014

Będzie się działo… oj, kiedy kopanie?
Tylko jak już Twój eMuś ruszy to roboty to koniecznie relacje rób,
A będziesz miała w tym korycie jakieś filtry, pompy inne cholerstwa?
bleebla 21:24, 27 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Ja pinkolę .. No to ja jestem bardziej zakręcona niż mnie się wydaje .. Albo niż kcę się przyznać .. Wielkie dzięki za odpowiedz i sorry za zamieszanie

Ps..donica z umieszczonym przed kompletem wypoczynkowym wyglada naprawdę za...iście

Ściskam

Ps2 ciekawam jestem tej wody bardzooooo

No przestań, toż tu tyle wątków, że zbłądzić można

Donica fajna ale roboty jest przy niej dużo. W upały podlewałam co dwa dni, nawoziłam często bo składniki pokarmowe szybciej znikają.
Najgorsza była nornica przez którą dużo ziemi ubyło i muszę wykopać wszystkie rośliny dodać ziemi i wkopać na nowo ale pomimo tego i tak się jej nie pozbędę. Lubię pić kawę w towarzystwie hortensji i bukszpanów na pniu
bleebla 21:26, 27 sie 2014

ewakatowice napisał(a)
Będzie się działo… oj, kiedy kopanie?
Tylko jak już Twój eMuś ruszy to roboty to koniecznie relacje rób,
A będziesz miała w tym korycie jakieś filtry, pompy inne cholerstwa?

Oj ciężko będzie z tym eMusiem

Pompa na pewno będzie, jeszcze nie wnikałam dokładnie w ten temat. Będę myśleć na wiosnę. Teraz już zimno więc glonów nie bedzie.
ewakatowice 21:30, 27 sie 2014

bleebla napisał(a)

Oj ciężko będzie z tym eMusiem

Pompa na pewno będzie, jeszcze nie wnikałam dokładnie w ten temat. Będę myśleć na wiosnę. Teraz już zimno więc glonów nie bedzie.

będę obserwowac
buzial
bleebla 21:34, 27 sie 2014

oto moje wypociny... zrobiłam dwa podobne rysunki ale różnica jest w lini przy korytku.
Błagam o pomoc Ja się naprawdę nie obrażę jak powiecie, że jest do chrzanu Serio. Lepsze to niż zmieniać za rok znowu wszytko...

rys1

rys2
bleebla 21:35, 27 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

będę obserwowac
buzial

lepiej pomóż biernym nie można być A Ty Ewcia masz dar