Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

bleebla 21:59, 12 gru 2014

nicol21 napisał(a)
Łoś i choinka dzieciaków super! no i te inne ozdoby z ciastoliny też super! One są piecozne czy zasychają?
Ogródekhmmm.... mimo że nie przepadam za zimą, to oszronione rośliny od zawsze uwielbiałam, najlepiej jeszcze spowite w porannej mgle. Zatem cudne widoczki

Ozdoby zrobione z masy solnej, pieczone w temo 50 st.
Szron też lubię. Miła odmiana po szarudze
bleebla 22:06, 12 gru 2014

Katkak napisał(a)
Cudne cukrowe fotki, a renifer z pudełka bez reszty skradł moje serce

Renifer i choinka już od dawna gości w moim domu rodzinnym, tylko w wydaniu drewnianym. Obrysowałam go gdy pudełko po pizzy było już puste
ryska 23:22, 13 gru 2014

Cudownego Pana Renifera i Panią Choinkę warto po Świętach zapakować do pudła dla potomności. Potem po latach fajnie się to ogląda U Ciebie Matka Natura też nie próżnowała, piękne malunki wykonała a Ty genialnie to sfociłaś. Pozdrawiam
lojalna_ 07:25, 14 gru 2014

Cudowne zdjecia ogród szronem malowany miło oko zawiesic . Kształty reniferka i choinek swietne takie obłe az sie chce dotknąc

Mabelki masz na tarasie cały rok ? Osłaniac je bedziesz? Pytam bo ja jeszcze nie mam ale juz wiem, ze problem bedzie z miejscem do schowania
bleebla 20:17, 14 gru 2014

ryska napisał(a)
Cudownego Pana Renifera i Panią Choinkę warto po Świętach zapakować do pudła dla potomności. Potem po latach fajnie się to ogląda U Ciebie Matka Natura też nie próżnowała, piękne malunki wykonała a Ty genialnie to sfociłaś. Pozdrawiam

Na pewno schowam. Przyda się za rok, a jak się znudzi schowam do pudła z napisem pamiątki
bleebla 20:25, 14 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
Cudowne zdjecia ogród szronem malowany miło oko zawiesic . Kształty reniferka i choinek swietne takie obłe az sie chce dotknąc

Mabelki masz na tarasie cały rok ? Osłaniac je bedziesz? Pytam bo ja jeszcze nie mam ale juz wiem, ze problem bedzie z miejscem do schowania

Ozdoby niekłujące możesz macać do woli

Meble mam pierwszy rok i zostawiam na zewnątrz. Technoratan wytrzymuje mrozy. Ja też nie mam gdzie mebli chować, dlatego zdecydowałam się na ten materiał. Nie będę niczym osłaniać, wiosną wymyję karszerem. Dam znać czy przetrwały
Katkak 20:14, 16 gru 2014

bleebla napisał(a)

Renifer i choinka już od dawna gości w moim domu rodzinnym, tylko w wydaniu drewnianym. Obrysowałam go gdy pudełko po pizzy było już puste

Sprytne
bleebla 11:48, 17 gru 2014

Katkak napisał(a)

Sprytne

Człowiek najedzony wpada na sprytne pomysły
bleebla 12:00, 17 gru 2014

Dzisiaj piękna pogoda. Słoneczko rozpieszcza do tego stopnia, że wyszłam na kawę, na taras. Jest tak ciepło, że musiałam zdjąć czapkę i szalik Czuć wiosnę... i widać ... zobaczcie sami

A to zdjęcie przypominające, że jest grudzień. Mój ogrodowy wianek

i imitacja śniegu
bleebla 12:04, 17 gru 2014

I jeszcze takie tam