Się droczę z Tobą!
Szukaj szukaj Ja robię takie same ozdoby z gliny fajna sprawa bez zapachów.
Zrobiłam dzisiaj kilka ozdób z moją małoletnią załogą. Świecznik (jeśli można go tak nazwać) jest niemałą konkurencją dla wieży w Pizie Ogólnie to ciężko go zrobić. Miałam za mało nerwów i taśmy klejącej Wyszło jak wyszło. Może jeszcze spróbuję ... zobaczymy. Reszta zdjęć ze względy na wieczorne światło trochę pożółkła. Musicie wybaczyć
Super ozdoby - spróbuj pomalować białym/perłowym lakierem do paznokci
Lato jest wtedy, gdy nie mamy na nic czasu, nie ogarniamy wszystkiego co się dzieje na ogrodowisku i nie pamiętamy co to zima
Żle to ujęłam Miałam na myśli, że nie mamy czasu na nic oprócz ogrodu, bo tam cały czas kopiemy, grabimy, sadzimy, wyrywamy, przesadzamy, podlewamy, nawozimy, upiększamy, przycinamy, kosimy, wysiewamy, wąchamy, wertykulujemy, i patrzymy jak to wszytko rośnie popijając kawe Potem robimy sprawozdanie i na ogrodowisko wstawiamy, stąd zamieszanie na forum. Czy teraz to robisz?
Super definicja lata Podoba mi się ... Ujęłaś dobrze, tylko Jagoda zapomniała wyhamować
Będę pamiętać Dzięki Już coś robiłaś z ozdób?
Zajrzałam do Ciebie i nie widziałam rękodzieł. Mus zrobić zdjęcia i wystawić. Ciekawa jestem bardzo jak wyglądają zwłaszcza, że rozchodzą się jak ciepłe bułeczki