Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

nicol21 22:02, 12 mar 2015

Zakupy super, donica-lustro mega fajna! Tulipy boskie... a właśnie - co z tulipanami z donicy? jak się rozwineły? podrosły?

w ciemiernikach ot pewnie nawóz był... też się zawsze bałam, a teraz już mniej się boje jak te kuleczki widzę.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
gierczusia 22:33, 15 mar 2015

Ooooo jjjjaaaa.. Cofnęłam się aż do lustrzanej donicy pięknie się prezentuje .. Ale to donicomszaki też mi w oko wpadły ... Muszę się też za donice wziąć , bo takie obijanko to jest wstyd

Buziole
Malgosik 09:24, 16 mar 2015

ścięłaś już lawendę
zastanawiam się ciągle czy już ciąć, czy jeszcze czekać
bleebla 11:06, 16 mar 2015

Malgosik napisał(a)
ścięłaś już lawendę
zastanawiam się ciągle czy już ciąć, czy jeszcze czekać

Nie tnę. Nawet mnie nie kusi
Ciachnę ją na początku kwietnia, albo przed świętami albo po. Wszystko zależy od czasu i od pogody.
Malgosik 11:19, 16 mar 2015

bleebla napisał(a)

Nie tnę. Nawet mnie nie kusi
Ciachnę ją na początku kwietnia, albo przed świętami albo po. Wszystko zależy od czasu i od pogody.

oki
bleebla 12:54, 16 mar 2015

gierczusia napisał(a)
Ooooo jjjjaaaa.. Cofnęłam się aż do lustrzanej donicy pięknie się prezentuje .. Ale to donicomszaki też mi w oko wpadły ... Muszę się też za donice wziąć , bo takie obijanko to jest wstyd

Buziole

Cześć Ela
Oj tam wstyd od razu. Wiosna dopiero się zaczyna, cały sezon masz przed sobą. Będziesz jeszcze obsadzać, podlewać, nawozić, przesadzać itd.

Buziole

bleebla 15:01, 16 mar 2015

nicol21 napisał(a)
Zakupy super, donica-lustro mega fajna! Tulipy boskie... a właśnie - co z tulipanami z donicy? jak się rozwineły? podrosły?

w ciemiernikach ot pewnie nawóz był... też się zawsze bałam, a teraz już mniej się boje jak te kuleczki widzę.

Tulipany już zmarniały, nie ruszyły też z miejsca. Niedługo czeka je eksmisja do ogródka.

Jeszcze dwa lata temu też bym pomyślała, że w ciemiernikach jest nawóz i do głowy by mi nie przyszło, że to opuchlaki albo inne żyjątka Przez ogrodowisko człowiek bogatszy o wiedzę i ostrożniejszy

Wiesz, moja stipka ( ta ścięta w ogrodzie) też ruszyła, tak jak Twoja
bleebla 15:04, 16 mar 2015

tusiawka napisał(a)
Ale szafirki wypasione. Muszę koniecznie do swoich donic też kupić.

Szafirki już są gigantyczne, fajne wyglądają w kuli z mchu. Myślałam, że hiacyntów w tym miejscu już nic nie przebije, a jednak myliłam się
bleebla 15:06, 16 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Ale tulipany wypasione Piękne są

Ewcia macham i buziaczki ślę

Tulipany już przekwitają ale dały czadu i cieszyły przez calutki tydzień
bleebla 15:14, 16 mar 2015

porcja zdjęć z domu

stipa

werbena

pomidoros koktajlos