Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

Ensata 09:38, 01 cze 2015

Na grabie siedzi kot! A Ewa strazaków kawą podejmuje, tak czuję..
lojalna_ 10:32, 01 cze 2015

Gabisia napisał(a)
Człowiek se myśli: pojadę nad morze z rodziną, pospaceruję, od internetu odpocznę.
Człowiek se myśli: pospcerowalimy, odpoczęlimy, zajrzę na momencik do internetu.
Czlowiek se myśli: jak już jestem w internecie, to minutkę se na ogrodowisko zajrzę.
Człowiek se czyta zaległe posty z "miejsko & sielsko" od półtorej godziny i skręca się ze śmiechu.
Człowiek se myśli: jak ktoś jest wesoły, i szczery i pracowity, to go złe licho nie weźmie, żeby nie wiem co. Taki ktoś, to ma przyjeciół na około, co napiszą coś miłego, co to grabiszcza posadzą, odwiedzą wesołą gromadką i jeszcze serniczek pochwalą.
Człowiek se myśli: wesołym koniecznie trzeba być i twardym, a nie miętkim - co nie Ewuś?

No to jest mistrzostwo !
lojalna_ 10:39, 01 cze 2015

Nie no co mnie omineło? A dokładnie sama nie wiem co to było.....pare razy przeleciełam a z trudem rozumiem co tutaj sie dzieje.....Sebek ogrodnik .....piekny, mlody, lojalny, grzeczny hm on istnieje ? Ewka prostuj mi te sytuacje, graby pokaz juz! Az mnie skreca zeby widziec co tam sie dzisło!
kamasja 10:55, 01 cze 2015

Ragdollek cudniasty, ostatnio przerabialiśmy charakterystykę rasy ponieważ koleżance umanił się kotek, dlatego jestem na bieżąco. Ja z tych co wolą psy ale koty podziwiam. Moja "maltanka" jest też kochana i mądra.
ren133 11:02, 01 cze 2015

Jak zwykle wesoło
Olili 11:19, 02 cze 2015

Kocurek 6 miesięcy to już duży,faktycznie ciekawe czy Was sobie wyszkoli,bo nie znam charakterystyki tej rasy i nie wiem czy można jego wyszkolić a zwierzak właściciela zawsze może

Oj na graby też bym chętnie popatrzyła
A jak będzie już to podświetlenie to mmmmmmm super.
Ensata 11:23, 02 cze 2015

Ewa, daj glos
ewakatowice 12:06, 02 cze 2015

Madzenko, pokaże tylko muszę się zmobilizować , zejść z kanap, i przestać żreć truskawki
Gabrysiu, graby wyglądają przyzwoicie nawet mój eM się zachwyca
Ewelinko, właśnie to jest plan
Ensata, kota pilnuję
Jolcia, Gabrysia jest kobietą wielu talentów, równie pięknie pisze
Kamasja, też mam psa, owczarka nizinnego za nic bym nie oddała
Ren133, to fakt, buziak
Olili, kulka tz. Kociak już się zadomowił, jak przychodzę to łasi się przy nogach i mruczy

Nigdzie nie mogę znaleźć tataraka trawiastego Ogon ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ???
Sebek 12:17, 02 cze 2015

Zajrzę do ogrodniczych po drodze Skoro graby wyglądają przyzwoicie to chyba żyją - uffff!
ewakatowice 12:19, 02 cze 2015

Sebek napisał(a)
Zajrzę do ogrodniczych po drodze Skoro graby wyglądają przyzwoicie to chyba żyją - uffff!

jak coś to dzwoń,
Graby jeszcze żyją, mają sie dobrze
... jak na razie

jak Ci wczoraj poszło, bo kciuki zaciskam !