Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

ewakatowice 13:07, 12 cze 2015

Konieczki napisał(a)
Ewa jak pokazujesz zdjęcia swojego ogródka to nie wierzę że on ma dopiero drugi rok. Wygląda na dojrzały ogród. Udało Ci się to osiągnąć MIODZIO

ale tan czas pędzi, już rok
tak wszystko rośnie
kasia_w 13:08, 12 cze 2015

ewakatowice napisał(a)

no, to się zgadzamy
coś takiego sprytnego potrzebuję, fikuśnego

Po tych zdjęciach bladych łososi też optuję za pomarańczem
siakowa 13:16, 12 cze 2015

ewakatowice napisał(a)

Przy panujących warunkach nie dam rady, padła bym na twarz i jeszcze włosy by mi spadły

no chyba, że bedzie ochłodzenie

ooooooooo szkoda ja się wybieram ale jakby sie troche osób zebrało coby razem pojechac bo samej tak daleko to mi smutno będzie
Magda70 13:30, 12 cze 2015

ewakatowice napisał(a)
takie tam...

Ja normalnie kocham brązowe trawy Te ich czapy...
malkul 13:46, 12 cze 2015

atena35 napisał(a)

nie musisz odpowiadać na SMS-a

hihi dobre
ps. oddzwaniać też nie musisz
malkul 13:47, 12 cze 2015

Ślicznie na zdjeciach pokazujesz ogród jest ślicznie

wołaj Danusię żeby rozszerzyła swoją wypowiedź o zmianach
Olili 14:18, 12 cze 2015

Już powędrowałam po Twoim ogrodzie
Ponieważ nie mam czerwieni u siebie w ogrodzie (zwłaszcza,że w ogóle niewiele co mam ) i raczej nie będę miała - to jakże by ona mi się podobała u kogoś ..na dodatek prezentowana przez jakieś niebanalne rośliny..
Ognisty pomarańcz będzie piękny ale wg. mnie bardziej pospolity, bezpieczny, czerwień byłaby intrygująca,wręcz wyprzedzająca trendy,jednak rośliny musiałyby być wyszukane.
PS.
U siebie czerwieni nie chcę ,bo nie potrafiłabym,trzymać się w ryzach no i im bardziej wyszukana roślina tym bardziej wymagająca,a u mnie to taki samopas
No i na co dzień nie wytrzymałabym z czerwienią ,wybrałabym pomarańcz .

Jak kotek?
Już po 6tej? Posyłam zawsze myśli w Twoim kierunku w okolicach czwartku - piątku (bo tak chyba było ostatnio)
Pozdrawiam
polinka 14:25, 12 cze 2015

Przypatrzyłam się dobrze Twoim kancikom i wpadłam na genialny pomysł
Jak tylko zniknie z mojego ogrodu góra kamieni to będę próbować zrealizować ów pomysł! Może i u mnie uda się zrobić kanciki Bo wiesz chodzą za mną cały czas
siakowa 14:36, 12 cze 2015

eFa a jak tam pomysl ściany wodnej? aktualny?
nicol21 14:42, 12 cze 2015

No, człowiek się nakrzyczeć, nanarzekać musi i w końcu panna wstawi zdjęcia...a jak wstawi to potem trzeba masować podpródek bo szczeka opadając o kant stołu walnęła!
Jest co oglądać! Świetnie jest! Pąki też są piękne! Ba - nawet 7 listkow buka pokazałaś
No muszę ci na nosie kochana zagrać o te buki. O cisach nie mam co grać, bo nawet 1 igła się na fotkę nie załapała

Ta hortka [i różowe wiadro] są fajnym akcętem w ogródku zieleń, zieleń, zieleń i buch - róż! Fajnie!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies