Dziewczyny!!!!!!!!
Jak czytam te Wasze wszystkie komentarze, ochy i achy to też mi się zachciało odezwać.
Ogrodowisko oglądam już drugi rok, ale teraz postanowiłam ze będę bardziej się udzielać, a to za sprawa tego wątku. Może dlatego ze tez jestem z Katowic i jest ktoś blisko tak zwariowany jak ja.
Można powymieniac się wiedza na temat szkółek albo co aktualnie sprzedają w sąsiedzkich sklepach. Sorry za zaśmiecanie ale postaram się w najbliższym czasie założyć swój wątek tylko jak zrobią na do końca elewacje.
PS: tez mam mała działkę, 300 metrów ale jeszcze na tym stoi dom i uwielbiam ... Wszystko co tu jest
Ktoś pytał o bukszpany stożki. W zeszłym roku kupiłam takie nie pamietam dokładnie ile kosztowały , ale za 3 szt zapłaciłam chyba coś około 350 zł Przyjęły się dwa bo były wsadzone do donicy i przysypane za bardzo ziemia i tak stały w werandzie miesiąc i sie dusiły. Ale warto było. Sorki już spadam...
Bardzo mnie cieszy fakt, że jesteś z Katowic. Wpadaj do woli i "zaśmiecaj" również...
Nie chcę być wścipska (ale chyba jestem. No, albo ciekawska. Jak komu pasuje, skąd jesteś???