Przumku pokaż tulipki w donicach, proszę spróbowałam przezimować rozplenicę Fireworks i nie udało się z nasionek też nic nie wyszło ale to wiedziałam i tylko chciałam się upewnić ...stokrotki dają po oczach sudniaste są
macham
Mirko dostałaś pierwszą partię nasion jakie zebrałem z sadzonek Cieszę się że tak ładnie wykiełkowały Rozplenica pegasus ma niepowtarzalny wygląd więc będzie cieszyć oko na rabacie i wzbudzać pożądanie u innych
Nigdy nie próbowałem siać Rubrum więc nie mam doświadczenia w tym temacie Z tego co pamiętam dziewczynom chyba też się nie udało
Tulipany w donicach prawie już kwitnące
Dziś udało mi się po pracy wysiać większość warzyw i posadzić cebulę, zdążyłem przed burzą W maju dojdą sadzonki pomidorów, kapusty i dyniowatych
Cieszę się że agapanty nie zawiodły Ja w tamtym roku kupłem kłącza ale mi nie zakwitły Obecnie hartują się podpędzone sadzonki w gospodarczym i wyglądają bardzo imponująco
Hmm ... dziś sobotunia a ja znowu byłem w pracy ale to podobno moja ostatnia pracująca Od następnego tygodnia koniec nadgodzin po przeszło 4 miesiącach
Witaj Martusiu Macierzyństwo pochłonęło Cię na dobre Cieszę się że wpadłaś choć i mnie ostatnio tu mało
Ja tak samo jak Ty trzymałem te donice w nieogrzewanym gospodarczym Ceble były sadzone w wigilię a już w lutym zaczęły wychodzić na powierzchnię Z tego co widzę wszystkie zakwitną Nie wiem dlaczego Twoje zastrajkowały ?
Również pozdrawiam wiosennie