Brawo Ty Ja muszę nabyć stipę która u nas z zimowaniem nie ma problemu a są takie i również piękne
Tulipany jeszcze w powijakach Obecnie mocno się ochłodziło i zastopowało ich zapędy Dobrze bo to jeszcze nie ich pora
Gosiu dawno zdjęć nie było więc nowe musiały się pojawić
Donice z tulipanami obecnie stoją przy ścianie gospodarczego Docelowo będą ustawione na odświeżonym tarasie tylko fachowców od dachu muszę się pozbyć
Kolory w ogrodzie bardzo cieszą Całą zimę czekaliśmy na te piękności
Witaj Beniu
Bardzo się cieszę że się pojawiłaś Ja wszystkie swoje wysiane trawy zawsze ,,pikuję,, w kępkach Daje to od razu ładną sadzonkę W przypadku dmuszka też tak było Polecam tę metodę
Ciemierników u mnie sporo w tym sezonie Zakupy były bardzo owocne Liczę że w następnym roku ładnie zakwitną
Hiacynty w bali każdego roku dają czadu Nie wykopuję ich tylko zostawiam po przekwitnięciu a na zimę donicę wnoszę do gospodarczego
Wiosna w ogrodzie zapowiada się obiecująco Najbardziej ubolewam nad moimi pełnymi prymulami które potwornie wymarzły Trzeba będzie sadzić nowe
Macham
Sam nie wiem co z tymi liśćmi jest nie tak u czosnków One nie tylko w naszym klimacie tak schną potwornie ale w innych częściach świata również
Agatko nie wiem dlaczego odniosłaś takie wrażenie ? Owszem ostatnio jestem mocno zagoniony ale bardzo lubię nasze rozmowy i Twój ogród
Znajomy od którego dostałem nasiona rozplenicy już zidentyfikowanej bo to penisetum pegasus mówi bym nie liczył na to że przeżyła Z nasion wysianych uzyskałem jedynie 5 doniczek wiec na pocieszenie coś tam w ogrodzie będę miał
Michał u mnie pod magnolią Susan rosną hosty i bodziszki bo to bardzo zacieniona część ogrodu Zdjęć nie mogę żadnych znaleźć bo mam straszny bałagan w folderach
Jak to, nie będziesz jeździć na działkę ? Muszę wpaść do Ciebie i nadrobić co się dzieje
Rozplenice wieloletnie u mnie powoli budzą się do życia, maja małe kiełki
Stipa jak nie wykazuje oznak życia po cięciu do chyba już po niej
Energetycznie musi być, wszak wiosna na całego
Nie wiem jak będzie z tym płotkiem ? Prawdopodobnie po zrobieniu elewacji domu na jesień przestanie istnieć ale to wszystko wyjdzie w praniu
Mirko sztachety u mnie wykonane są z plastiku Nie trzeba ich malować Płot liczy sobie lekko 15 lat a wygląda jak nowy Na wiosnę myję tylko karcherem i tyle