Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

agnieszka_m 12:25, 26 cze 2016

Jak w bajce wprost cudownie
Anda 13:20, 26 cze 2016

Przemku, cudowny masz ogród. Komponowania rabat to ja się będę uczyć od Ciebie Kiedyś wpadnę do Ciebie znienacka zabierając Martę i Asię po drodze i zdradzisz nam wszystkie tajniki kompozycji
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anusia 14:26, 26 cze 2016

Krzesła w ogrodzie widzę przetrwały zeszły sezon. Super to wszystko u Ciebie wygląda. Nie wiem jaki masz sposób na utrzymanie wszystkiego w takim porządku. Staram się być systematyczna ale i tak mam zaległości w odchwaszczaniu przy tujach i z powrotem na folkową.
Gardener27 15:00, 26 cze 2016

Lukasz2013 napisał(a)
Przemo cudnie!

agnieszka_malysa napisał(a)
Jak w bajce wprost cudownie

Łukasz, Agnieszko Dziękuję za komplementy
Gardener27 15:02, 26 cze 2016

Anda napisał(a)
Przemku, cudowny masz ogród. Komponowania rabat to ja się będę uczyć od Ciebie Kiedyś wpadnę do Ciebie znienacka zabierając Martę i Asię po drodze i zdradzisz nam wszystkie tajniki kompozycji

Ewo u mnie część bylinowa to głównie przypadkowe połączenia które jakoś tam ze sobą współgrają Pasowało by te rabaty przerobić jak się należy ale czasu na to zawsze brak
Taka paczka jest zawsze mile widziana Zrobimy warsztaty
Gardener27 15:08, 26 cze 2016

Anusia napisał(a)
Krzesła w ogrodzie widzę przetrwały zeszły sezon. Super to wszystko u Ciebie wygląda. Nie wiem jaki masz sposób na utrzymanie wszystkiego w takim porządku. Staram się być systematyczna ale i tak mam zaległości w odchwaszczaniu przy tujach i z powrotem na folkową.

Aniu krzesła w ogrodzie warzywnym są dość sfatygowane Miałem kupić nowe z metalu bo te bardziej trwalsze ale nie znalazłem godnych zamienników
Złotej recepty nie posiadam na utrzymanie ogrodu, sam się tym zajmuję i pochłania to dużo mojego czasu Systematyczność jest bardzo ważna ale przy takiej powierzchni kończy się z jednej stron i zaczyna z drugiej Ubiegły tydzień miałem bardzo pracowity pod względem prac ogrodowych Całość została porządnie odchwaszczona i przystrzyżona Pojawiły się nowe byliny za sprawą wizyty w ulubionej szkółce w Krakowie Z efekty jestem mocno nieskromnie powiem zadowolony
dominika_ 15:12, 26 cze 2016

Po prostu pięknie, cud i miód

Upadłam i leżę u Ciebie na trawniku
Gardener27 15:18, 26 cze 2016

Dominiczko na trawniku możesz dostać wilka Leżaki są wolne więc zapraszam

dominika_ 15:21, 26 cze 2016

O widzisz już leżę i żadna siła mnie stąd nie przegoni
Gardener27 16:03, 26 cze 2016

Chyba że będzie to burza