Przemku, cudowny masz ogród. Komponowania rabat to ja się będę uczyć od Ciebie Kiedyś wpadnę do Ciebie znienacka zabierając Martę i Asię po drodze i zdradzisz nam wszystkie tajniki kompozycji
Krzesła w ogrodzie widzę przetrwały zeszły sezon. Super to wszystko u Ciebie wygląda. Nie wiem jaki masz sposób na utrzymanie wszystkiego w takim porządku. Staram się być systematyczna ale i tak mam zaległości w odchwaszczaniu przy tujach i z powrotem na folkową.
Ewo u mnie część bylinowa to głównie przypadkowe połączenia które jakoś tam ze sobą współgrają Pasowało by te rabaty przerobić jak się należy ale czasu na to zawsze brak
Taka paczka jest zawsze mile widziana Zrobimy warsztaty
Aniu krzesła w ogrodzie warzywnym są dość sfatygowane Miałem kupić nowe z metalu bo te bardziej trwalsze ale nie znalazłem godnych zamienników
Złotej recepty nie posiadam na utrzymanie ogrodu, sam się tym zajmuję i pochłania to dużo mojego czasu Systematyczność jest bardzo ważna ale przy takiej powierzchni kończy się z jednej stron i zaczyna z drugiej Ubiegły tydzień miałem bardzo pracowity pod względem prac ogrodowych Całość została porządnie odchwaszczona i przystrzyżona Pojawiły się nowe byliny za sprawą wizyty w ulubionej szkółce w Krakowie Z efekty jestem mocno nieskromnie powiem zadowolony