Kadrów u mnie dostatek, wczoraj zrobiłem porządny obchód z aparatem
Układ warzywnika został taki sam Wymieszałem tylko warzywa ze względu na płodozmian i doszły inne byliny
Róże są piękne, aż dziw że ich przed erą forum nie doceniałem Mam parę okazów i pewnie pojawią się też nowe
O rany !!! raczej skromnym amatorem
Nie posiadam złotego środka Wszystko sadzę na wyczucie, raczej metodą prób i błędów Jak coś mi nie leży to poprawiam He he he ... i tak latam z roślinami po całym ogrodzie
W ogrodnika bawię się od przeszło 10 lat Ogród w tym czasie dojrzał i wyszlachetniał Rabaty zawierają kolekcję roślin pozyskiwanych w różny sposób Wiekszość własnoręcznie (głównie bylin) wyhodowanych z nasionek, część pochodzi od znajomych a reszta zakupiona w szkółkach i centrach ogrodniczych
W warzywniku postawiłem w tym sezonie na szałwie omszone bo to jedne z moich ulubionych bylin Rośnie tam przeszło 70 sadzonek samosiejek zebranych z różnych części ogrodu
Moje rozplenice to maleństwa ale one później dostają kopa i szybko rosną Widziałem Twoje na zdjęciu, większe od moich
Iwonko uwielbiam kolor w ogrodzie ale kontrolowany Rabaty mam podzielone tematycznie Byliny to bardzo wdzięczne rośliny
Ogród jest podzielony na wnętrza Każdy służy do innych celów i rosną w nim inne rośliny Muszę kiedyś machnąć ten plan ogrodu bo Ty nie pierwsza się u mnie zgubiłaś