Witaj Gosiu w moim ogrodzie Duży plusik dla Ciebie że piszesz zaraz po pierwszej wizycie Ja Twój ogród dobrze znam bo jak założyłaś wizytówkę to od razu ją obejrzałem z wypiekami na twarzy z zachwytu Teraz masz swój wątek wiec mogę i ja coś u Ciebie napisać
Masz rację facetów na forum jest jak na lekarstw, głównie ,,rządzą,, panie a my stanowimy dodatek w tej społeczności
Dziękuję za ciepłe słowa Cieszę się że ogród się podoba Również pozdrawiam
To bardzo nieładnie z jej stony Napiszę do niej może coś więcej się dowiem to się podzielę info
Na naszą trójcę przyjdzie jeszcze czas W końcu tacy jak my się nie zmieniają
Nie zawracam gitary bo przystanek przejedziesz Załatw sprawy i wracaj wieczorkiem na łono forum
Najstarsze nasadzenia były robione jakieś 20 lat temu i są to żywopłoty ze szmaragdów które do dziś przetrwały Ogrodem zajmuję się od 10 lat i w tym czasie bardzo dużo zmian w nim wprowadziłem Cały czas coś się zmienia ale rewolucji już nie będę przeprowadzał bo z obecnego efektu jestem ogólnie zadowolony
Witaj Ewuniu Ja jeszcze tydzień urlopiku mam i wracam do pracy
Prawda że fajna ta preriowa wyszła i podobno bardzo na czasie Nawet nie wiedziałem o tym ... a jakoś tak mi się machło na wiosnę
Ja mam u siebie dość dużo lawenty ale tej niebieskiej i z zimowaniem nie ma najmniejszego problemu Ciekawe dlaczego u Ciebie marznie ?
Miło mi że podpisujesz się pod listą fanów mojego ogrodu
Jesień u mnie tylko w donicach Ogród żyje pełnią lata