Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

asica 21:29, 08 sie 2016

Przemek dzięki. Zapisuję i zastanowię się, może chociaż namiastkę wcisnę u siebie
Gardener27 21:33, 08 sie 2016

kasia_w napisał(a)

Przemek czytasz mi w myślach Nie chciałam być upierdem, ale brakuje mi tam zdecydowanego koloru.I to nie typowego różu ale coś bardziej wyrazistego w formie i kolorze-arcydziegiel?A może właśnie jeżówki ale takie wpadające w purpure, ciemne i nasycone .Ale jest niemal idealnie

Tak sobie chodzę obok tej rabaty i czegoś mi tam brakuje Na początku tego nie było widać bo nie wszystko jeszcze kwitło ale z upływem czasu rzuca się to w oczy
Masz racje musi być to coś wyrazistego by się nie zlało z resztą ale też nie przytłaczało w dużej ilości Trudny wybór, mus cos wykombinować
Gardener27 21:34, 08 sie 2016

Flower1 napisał(a)

Myślę że uzależnionych jest więcej tylko siedzą cichaczem i się nie ujawniają )pozdrawiam!

Również pozdrawiam Madziu
Gardener27 21:37, 08 sie 2016

asica napisał(a)
Przemek dzięki. Zapisuję i zastanowię się, może chociaż namiastkę wcisnę u siebie

Polecam się. Asiu tworzysz wyjątkowe kompozycje na rabatach więc mocno w Ciebie wierzę
kasia_w 21:41, 08 sie 2016

Gardener27 napisał(a)

Tak sobie chodzę obok tej rabaty i czegoś mi tam brakuje Na początku tego nie było widać bo nie wszystko jeszcze kwitło ale z upływem czasu rzuca się to w oczy
Masz racje musi być to coś wyrazistego by się nie zlało z resztą ale też nie przytłaczało w dużej ilości Trudny wybór, mus cos wykombinować

Rozchodnik matrona? A z resztą napewno dobrze wymyslisz
Gardener27 21:43, 08 sie 2016

Kawa napisał(a)
Przemuś
musze nadrobić ale nie wiem kiedy
pytałęs kiedyś u mnie o białą lawendę
mam ją 4 rok i nic się z nią mi nie działo nie przemarzała ani nic w tym stylu
kwiatki ma duże ładne
lubię ją tak jak fioletową
macham
aż mi żal że nie mam czasu oglądnąć fotek
ale wróće

Kamilo wiem o czym mówisz Większość z nas mocno jest zabiegana, inne sprawy ważniejsze i na forum już brakuje czasu
Dzięki że napisałaś o tej białej lawendzie, bardzo mi się podoba Ona u nas jest mało popularna i dlatego myślałem że kiepsko u niej z zimowaniem Muszę kupić parę sadzonek bo jest u mnie w szkółce i w dobrej cenie
Pozdrawiam
Gardener27 21:46, 08 sie 2016

kasia_w napisał(a)

Rozchodnik matrona? A z resztą napewno dobrze wymyślisz

Dzięki Kasiu Nawet bym o nim nie pomyślał a przecież genialnie by tu wyglądał ten kolor i pora kwitnienia również odpowiednia

Gardener27 21:56, 08 sie 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Gdzieś ty znowu przepadł hę? Zamawiasz już cebule kwiatowe?

Asiu byłem na najlepszym weselu w swoim życiu a nie z jednego pieca chleb jadłem Zaczęliśmy w piątek a skończyliśmy dzisiaj

Przeglądałem oferty w zeszłym tygodniu sklepów z cebulowymi, wybór ogromny
Jeszcze nic nie zamawiałem, jak dla mnie za wcześnie, poczekam na przeceny
Będę kupował na pewno w Lidlu i Bierdonce Zawsze mają świetną ofertę w dobrej cenie ale to pewnie dopiero we wrześniu

asiak 21:59, 08 sie 2016

Gardener27 napisał(a)

Asiu byłem na najlepszym weselu w swoim życiu a nie z jednego pieca chleb jadłem Zaczęliśmy w piątek a skończyliśmy dzisiaj

Przeglądałem oferty w zeszłym tygodniu sklepów z cebulowymi, wybór ogromny
Jeszcze nic nie zamawiałem, jak dla mnie za wcześnie, poczekam na przeceny
Będę kupował na pewno w Lidlu i Bierdonce Zawsze mają świetną ofertę w dobrej cenie ale to pewnie dopiero we wrześniu

Jak to dobrze czasami poczytać W takim razie też poczekam
Gardener27 22:07, 08 sie 2016

Asiu nie ma się co śpieszyć Czasem lepiej się wychodzi robiąc zakupy stacjonarnie niż przez internet Trzeba być z ofertą tu i tu na bieżąco i porównywać co jest dla nas bardziej opłacalne