Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 15:37, 27 sty 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Przemuś czyżby woda miała w tym sezonie w ogrodzie zagościć? Patrząc po ilustracjach tak mi przez głowe przmknęło
Widełki łopatkę i kluczyk też mam, są super

Chciałbym i to bardzo ale w fajnej odsłonie, nie mam jeszcze pomysłu do końca wyklarowanego.
Świetne są te gadżety z żeliwa, nie wiem czy mamy z tego samego źródła ? ale ja byłem w delikatnym szoku że w markecie takie rzeczy mogą być.

Muszelka napisał(a)

Polemizowałabym, u mnie kwitnie hiacynt
Masz, ładny, bardzo zadbany ogród.
Pozdrawiam!

U mnie w domu też hiacynty kwitną w ogrodzie zima, nawet przebiśniegów nie widać.
Dziękuję, odpozdrwaiam
sylwia_slomc... 15:39, 27 sty 2019

Z tego samego ja mam jeszcze poidełko, jaskółki i wycieraczkę, ale ceny też są niezłeAaa i tą klateczkę bo mnie urzekła
Gardener27 15:50, 27 sty 2019

To wzięłaś wszystko Ja zastanawiałem się nad poidełkiem ale dałem sobie czas do namysłu.
sylwia_slomc... 16:06, 27 sty 2019

Gardener27 napisał(a)
To wzięłaś wszystko Ja zastanawiałem się nad poidełkiem ale dałem sobie czas do namysłu.

No co Ty tam tego było tyle różnych wzorów...ciekawe czy w tym sezonie jakieś nowe się pojawią.
Kokesz 16:19, 27 sty 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Z tego samego ja mam jeszcze poidełko, jaskółki i wycieraczkę, ale ceny też są niezłeAaa i tą klateczkę bo mnie urzekła

Poproszę o namiary na pv
Gardener27 16:30, 27 sty 2019

Sylwia Ja myślałem że to nowość bo było tego dość sporo, jakby świeżo układane. Największy wybór był kluczy, wszelkiej maści, pojedyncze i w zestawach z kłódkami. Obok były też postarzane okna z luster, do nowej inwestycji by Ci pasowały.

Renia poszło.
Wendy79 18:42, 27 sty 2019

Witaj w Nowym Roku Ogrodniku Moja mama twierdzi, że w tym roku będzie "mało słońca". O jakich kataklizmach Ty słyszałeś?
Gardener27 19:39, 27 sty 2019

Witaj ogrodniczko Agnieszko Jesteśmy obecnie świadkami zmian klimatycznych jakie przechodzą w naszym kraju. Na szczęście nie są one tak gwałtowne jak u naszych dalszych sąsiadów. Tamten rok był u mnie bardzo suchy, ten podobno ma być deszczowy. Powódź mi nie grozi bo mieszkam wysoko ale obawiam się tych gwałtownych burz i nawałnic. Trzeba być dobrej myśli i z optymizmem patrzeć w przyszłość
Gardener27 20:13, 27 sty 2019

Zima daje wiele możliwości ... zdecydowanie wolę drugą opcję

Pozdrawiam i do usłyszenia

Wendy79 20:26, 27 sty 2019

Skoro dwa źródła mówią to samo, jestem w stanie w to uwierzyć. Chyba idzie się psychicznie szykować na widok oblezłych ślimaków i zdrenowanie kilku miejsc w ogrodzie. Jednakże cóż to za życie bez wyzwań.