Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

sylwia_slomc... 21:59, 23 lut 2019

Gardener27 napisał(a)
Sylwia Ty każdą roślinę kochasz co widać w Twoim ogrodzie, ogród botaniczny Ci rośnie

Coś w tym jest, jak na razie nie pokochałam tylko lawendy i przywrotnikaAle ulubione rosliny też mam i bratki są jednymi z nich
mira 23:02, 24 lut 2019

Jak bratki to ja jestem.Cudowne.Ja jeszcze nie mam ale wnet pewnie będę mieć.
Dlaczego piszesz bliżej kwietnia? zastanawiam się czy są odmiany póxniejsze bo Twoje cudowne może to te późniejsze.

Ogród, kadry, fotki - podziwiam, i oberzałam wizytówkę - zrobiona ze smakiem i starannością - jak miło się ogląda

pozdrawiam
olga80 08:51, 25 lut 2019

Przemku u Ciebie zawsze pięknie W najbliższy weekend też planuj wyjść do ogrodu. Zaczynamy sezon
BasiaLT 13:01, 25 lut 2019

Ja nie wiem jak ty to robisz że u ciebie nawet kubeł ze śmieciami wygląda zjawiskowo. Zdjęcia jak żyleta Pozdrawiam.
Ewa777 13:41, 25 lut 2019

Piękne bratki A w tym roku co już kwitnie u Ciebie?
UrszulaB 14:54, 25 lut 2019

super te bratki!!!!!
adrianna 14:26, 26 lut 2019

Witam, podziwiam Twój przepiękny ogród, jest niesamowity. Mam pytanie, gdzie kupiłeś te metalowe, czarne domki, które stoją na stolikach?
Gardener27 18:11, 27 lut 2019

Asia Widziałem tego twardziela, uśmiech wywołał na mojej twarzy. Ja u siebie nie mam w gruncie ani jednego. trzeba będzie to naprawić w tym sezonie.

Agata W tym roku chyba nie będzie takich ilości bratków u mnie bo uświadomiłem sobie że większość donic mam obsadzonych tulipanami.
Szklana kula, brzmi intrygująco

Elisa Już nie mogę się doczekać wyjazdu na giełdę kwiatową, oprócz zaplanowanych zakupów zawsze przywiozę coś ciekawego do ogrodu.

Sylwia Lawenda to klasyka w ogrodach, mus ją pokochać. Przywrotnik też nie należy do moich ulubionych ale żeby nie było tez mam.

Mira Wydaje mi się że w przypadku bratków bardzo dużo zależy od warunków zimowania. Im cieplej tym sadzonka ładniejsza i wcześniej ją można sprzedać. Ja zazwyczaj kupuję gdzieś w połowie marca bo wtedy wybór duży i cena atrakcyjna.

Wizytówkę muszę zaktualizować, ostatnio dużo się zmieniło, za pochwały masz buziaka

Teresa Witam serdecznie w nowym sezonie. Pogoda zachęca do prac ogrodowych, przyjemności weekendowej.

Basia Odnośnie tych kubłów, ostatnio widziałem fajną inicjatywę, wszystkie pojemniki były pomalowane w kwiaty, super się prezentowały przy ulicy w dniu zbiórki. Pozdrawiam

Ewa Niewiele kwitnie w gruncie, zaledwie pare ciemierniki. Pierwszymi kwitnącymi cebulowymi będą zapewne krokusy bo moje przebiśniegi i irysy są wielką klapą. W tamtym roku miałem posadzić oczary ale przyszła wcześnie zima i nie zdążyłem, muszę to nadrobić tej wiosny.

Adrianna Witam serdecznie w moim ogrodzie. W ubiegłym roku kupowałem je w Pepco.

Urszula Dziękuję, wpadnij na tegoroczne wiosenne donice, będzie się działo.

Zana 21:18, 27 lut 2019

Gardener27 napisał(a)

Urszula Dziękuję, wpadnij na tegoroczne wiosenne donice, będzie się działo.

Po takiej zapowiedzi, to ja już nie mogę się tych wiosennych donic doczekać.
U Ciebie nawet w lutym ogród jakiś taki kolorowy i soczysty.
Milka 06:18, 28 lut 2019

Przemku, perfekcja w ogrodzie, nieustannie zachwyca