Asia Widziałem tego twardziela, uśmiech wywołał na mojej twarzy. Ja u siebie nie mam w gruncie ani jednego. trzeba będzie to naprawić w tym sezonie.
Agata W tym roku chyba nie będzie takich ilości bratków u mnie bo uświadomiłem sobie że większość donic mam obsadzonych tulipanami.
Szklana kula, brzmi intrygująco
Elisa Już nie mogę się doczekać wyjazdu na giełdę kwiatową, oprócz zaplanowanych zakupów zawsze przywiozę coś ciekawego do ogrodu.
Sylwia Lawenda to klasyka w ogrodach, mus ją pokochać. Przywrotnik też nie należy do moich ulubionych ale żeby nie było tez mam.
Mira Wydaje mi się że w przypadku bratków bardzo dużo zależy od warunków zimowania. Im cieplej tym sadzonka ładniejsza i wcześniej ją można sprzedać. Ja zazwyczaj kupuję gdzieś w połowie marca bo wtedy wybór duży i cena atrakcyjna.
Wizytówkę muszę zaktualizować, ostatnio dużo się zmieniło, za pochwały masz buziaka
Teresa Witam serdecznie w nowym sezonie. Pogoda zachęca do prac ogrodowych, przyjemności weekendowej.
Basia Odnośnie tych kubłów, ostatnio widziałem fajną inicjatywę, wszystkie pojemniki były pomalowane w kwiaty, super się prezentowały przy ulicy w dniu zbiórki. Pozdrawiam
Ewa Niewiele kwitnie w gruncie, zaledwie pare ciemierniki. Pierwszymi kwitnącymi cebulowymi będą zapewne krokusy bo moje przebiśniegi i irysy są wielką klapą. W tamtym roku miałem posadzić oczary ale przyszła wcześnie zima i nie zdążyłem, muszę to nadrobić tej wiosny.
Adrianna Witam serdecznie w moim ogrodzie. W ubiegłym roku kupowałem je w Pepco.
Urszula Dziękuję, wpadnij na tegoroczne wiosenne donice, będzie się działo.