Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 20:37, 17 lip 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Zaglądam i pozdrawiam i przez skórę czuję żeś przemęczony, przepracowany i w niedoczasie . Ja oprócz dwóch pierwszych przymiotników tylko 3 .

Madziu Ty to masz nosa na odległość Ostatnio na wszystko brakuje czasu Pogoda jest bardzo kapryśna Deszcz, grad i słońce Mój organizm jest rozregulowany Czekam z utęsknienie na urlop

Pozdrawiam

Ozz 20:41, 17 lip 2014

Smakołyki. Ja też próbowałam co nieco w tym roku uhodować, ale z marnym skutkiem... Liczę jeszcze na koktajlowe, bo co prawda dostałam niedawno malutkie sadzonki, ale wiem, że do jesieni potrafią nadrobić
Gardener27 20:45, 17 lip 2014

Ozz napisał(a)
Smakołyki. Ja też próbowałam co nieco w tym roku uhodować, ale z marnym skutkiem... Liczę jeszcze na koktajlowe, bo co prawda dostałam niedawno malutkie sadzonki, ale wiem, że do jesieni potrafią nadrobić

Ten rok jest bardzo trudny jeśli chodzi o uprawę pomidorów pod chmurką Za często pada czego pomidory nie znoszą

Z koktajlowych będziesz na bank zadowolona bo są niezawodne i owocują do pierwszych przymrozków
Gardener27 21:01, 17 lip 2014

zabaewa napisał(a)
Słjchajcie - zgłaszam Przemka warzywnik i całą resztę ogrodu do "Maji w ogrodzie" . Maju ! Słyszysz ?

Ewuś gdzie z tym moim warzywniczkiem i ogródkiem do programu Trzeba mieć co pokazać a u mnie tak skromniutko

Uprzejmie donoszę, że Tygrysek wrócił . Jestem podpierducha

Wiem Wiem a nawet oglądałem fotkę z wakacji Tygrysek teraz bardzo zajęty bo przygotowuje się do żniw

podpierducha - podoba mi się to słowo

Pozdrawiam

Gardener27 21:06, 17 lip 2014

kosolka napisał(a)
Niesamowite!! To zdjęcie mnie powaliło

Dzięki Olu za słowa uznania

Pozdrawiam

Gardener27 21:10, 17 lip 2014

marta_d napisał(a)

mega zadbane - looking good

Dzięki Marta że wpadasz do mnie nawet jak gospodarz nieobecny

Pozdrawiam

Gardener27 21:15, 17 lip 2014

Anita1978 napisał(a)
Zaglądam po urlopie! No wszystko u ciebie prefekt! Roże masz piękne, szczególnie red fairy z miodunką bonica tez niczego sobie, u mnie cos kapryśna jest....
A warzywnik , hmmm..... Wystawowy . U mnie po urlopie w warzywniku więcej chwastów niż czegokolwiek innego....
Pozdrowka!

Witaj Anitko

Na pewno jesteś wypoczęta po urlopie i szybko rozprawisz się z chwastami Do mojego urlopu jeszcze daleka droga

Róże w tym roku szaleją choć po ostatnim gradobiciu i ulewach nie prezentują się u mnie zbyt ładnie

Dzięki że wpadłaś Pozdrawiam

Gardener27 21:19, 17 lip 2014

pawel_snopek napisał(a)
Normalnie Przemek szczęka mi opadła warzywnik jest czaderski a te kolorki normalnie gratulacje

Dzięki Paweł Muszę się zabrać za jego plewienie bo chwasty szaleją ostatnio po deszczach

Pozdrawiam

Gardener27 21:24, 17 lip 2014

Mirello, Iwonko, Kasiu dziękuję za odwiedziny i ciepłe słowa Pozdrawiam

Nallar 21:26, 17 lip 2014

Gardener27 napisał(a)

Urzekający widok.

Miło, że wróciłeś.