Madziu widzę że Ty w tym roku chyba nie wypoczniesz Od jednej pracy do drugiej biegasz a lato powoli przemija U mnie wręcz odwrotnie ciągle pada i doła jakiegoś złapałem Kosiarka na amen mi padła i mus kupić nową Trawniki do pasa i wszystko zarośnięte Wczoraj mnie upierd... znowu trzmiel i mam ładę jak Pudzian Mam nadzieję że nie bedzie tak tragicznie jak ostatnio
Lawenda francuska Moje odkrycie tego sezonu Posadzona na wiosnę kwitnie nieprzerwanie do dzisiaj i mam nadzieje że będzie jak najdłużej Całkowicie bezproblemowa Znosi targające wiatry, ulewy, nie daje się mszycy, kocha słońce Nawet nie trzeba jej usuwać kwiatów po przekwitnięciu bo ma atrakcyjne szyszki Na następny rok będe jej miał dużo więcej
Jak masz dość deszczu to przyjedź do mnie... u mnie skwar straszny, a popielić by się przydało, skosić i kanciki porobić ... no i nawet na zupkę dyniową chętni by się znaleźli
Kusząca propozycja Mam wolne do końca tygodnia a na Mazurach dawno nie byłem Podczas prac ogrodowych w końcu miałbym okazję się opalić A zupy tyle dzisiaj narobiłem że do końca tygodnia będę ją jadł