Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Alisonek 22:50, 06 sie 2014

Gardener27 napisał(a)

A mi to nie mogłaś kupić Jaka cena ?

chyba 6 zł, a żebym to ja wiedziała jakie Ty masz zapotrzebowanie na rośliny następnym razem zrób listę chciejstw i podeślij i zobaczymy co da się zrobić
Gardener27 22:55, 06 sie 2014

Alisonek napisał(a)

chyba 6 zł, a żebym to ja wiedziała jakie Ty masz zapotrzebowanie na rośliny następnym razem zrób listę chciejstw i podeślij i zobaczymy co da się zrobić

To dobra cena za taką ładną sadzonkę

Alu jak ja bym Ci przedstawił listę swoich chciejstw .....ale może Ci podeśle jak taka jesteś chętna
Juzia 09:58, 07 sie 2014

Gardener27 napisał(a)

Zdrowa dieta i ćwiczenia są u mnie na porządku dziennym Jak to mówią w zdrowym ciele zdrowy duszek

Miałem zapytać o róże ale widzę że się migreną wymigujesz więc może innym razem

I jeszcze masz czas na ćwiczenia??? Ja nie wiem jak Ty to robisz....

Rh wczoraj posadziłam na froncie i czekam z przesadzaniem obwódki bukszpanowej na różankę...
I nie wiem jak długo będę musiała czekać, bo "fachowcy" muszą mi balkon najpierw skończyć żebym mogła się za różankę brać
MagdalenaK8 11:11, 07 sie 2014

Gardener27 napisał(a)

Madziu widzę że Ty w tym roku chyba nie wypoczniesz Od jednej pracy do drugiej biegasz a lato powoli przemija U mnie wręcz odwrotnie ciągle pada i doła jakiegoś złapałem Kosiarka na amen mi padła i mus kupić nową Trawniki do pasa i wszystko zarośnięte Wczoraj mnie upierd... znowu trzmiel i mam ładę jak Pudzian Mam nadzieję że nie bedzie tak tragicznie jak ostatnio

Buźiam

Przemciu ja już z tymi trzmielami mus pogadać... bo mi Cię w końcu zamordują...a tego bym nie chciała ja i inni zaglądający. Kosiarki żałuję a wydatku nie zazdroszczę .
No cóż doły po prostu się zdarzają, mus je przeżyć. Wiem że powody złego samopoczucia czasami są błahe, ale się zdarzają i już...czasem trzeba się posmucić...już tak mamy jesteśmy tylko ludźmi.
Zbieraj się powoli, myśl o przyjemnościach, pomału wszystko wróci do normy.
Buziam
MagdalenaK8 11:20, 07 sie 2014

A no na tą zupę przyleciałam ....
Gardener27 17:39, 07 sie 2014

Juzia_G napisał(a)

I jeszcze masz czas na ćwiczenia??? Ja nie wiem jak Ty to robisz....

Rh wczoraj posadziłam na froncie i czekam z przesadzaniem obwódki bukszpanowej na różankę...
I nie wiem jak długo będę musiała czekać, bo "fachowcy" muszą mi balkon najpierw skończyć żebym mogła się za różankę brać

U mnie z czasem też krucho i nie zawsze można wszystko ogarnąć tak jak sobie to zaplanuję

Obwódka z buksów na różance to bardzo dobry pomysł Ładnie wyglada i bardzo praktyczna zwłaszcza jak róże się pokładają pod wpływem deszczu

Na temat fachowców to sie nawet nie wypowiadam Złe mam z nimi doswiadczenia Mam tylko nadzieję że u Ciebie szybko uwiną się z robotą i bedziesz zadowolona

Pozdrawiam

Gardener27 17:47, 07 sie 2014

MagdalenaK8 napisał(a)

Przemciu ja już z tymi trzmielami mus pogadać... bo mi Cię w końcu zamordują...a tego bym nie chciała ja i inni zaglądający. Kosiarki żałuję a wydatku nie zazdroszczę .
No cóż doły po prostu się zdarzają, mus je przeżyć. Wiem że powody złego samopoczucia czasami są błahe, ale się zdarzają i już...czasem trzeba się posmucić...już tak mamy jesteśmy tylko ludźmi.
Zbieraj się powoli, myśl o przyjemnościach, pomału wszystko wróci do normy.
Buziam

Taki los .... Ostatnio nie mam szczęścia do owadów Jak tylko mnie widzą to od razu atakują Że niby ja taki słodki jestem ?

Od rana jeżdżę po marketach za kosiarką Wszystko wybrane Sezon się skończył nowych nie zamawiają Promocji brak Wypatrzyłem fajną w sieci zamówiłem Czekam jak kurier przywiezie Oby szybko bo trawa po pas

Madziu powoli wychodzę z dołka, koniec z biadoleniem Dzięki za wsparcie

Zupa jeszcze jest Zapraszam

Nallar 18:13, 07 sie 2014

W wątku Madzi wyczytałam, że masz nadmiar cukinii. Przemku, obrywaj kwiaty, nie musisz ich wyrzucać, możesz je wykorzystać w kuchni one są też jadalne.
iwonaal 18:22, 07 sie 2014

Trzymaj się Przemku, mi coś skrzydełka opadają.
Gardener27 18:23, 07 sie 2014

Nallar napisał(a)
W wątku Madzi wyczytałam, że masz nadmiar cukinii. Przemku, obrywaj kwiaty, nie musisz ich wyrzucać, możesz je wykorzystać w kuchni one są też jadalne.

Ewciu obrywam ale czasem za dużo zostawię i robi mi się tego całe mnóstwo Próbowałem w cieście naleśnikowym na głęboki oleju Bardzo dobre