chyba 6 zł, a żebym to ja wiedziała jakie Ty masz zapotrzebowanie na rośliny następnym razem zrób listę chciejstw i podeślij i zobaczymy co da się zrobić
I jeszcze masz czas na ćwiczenia??? Ja nie wiem jak Ty to robisz....
Rh wczoraj posadziłam na froncie i czekam z przesadzaniem obwódki bukszpanowej na różankę...
I nie wiem jak długo będę musiała czekać, bo "fachowcy" muszą mi balkon najpierw skończyć żebym mogła się za różankę brać
Przemciu ja już z tymi trzmielami mus pogadać... bo mi Cię w końcu zamordują...a tego bym nie chciała ja i inni zaglądający. Kosiarki żałuję a wydatku nie zazdroszczę .
No cóż doły po prostu się zdarzają, mus je przeżyć. Wiem że powody złego samopoczucia czasami są błahe, ale się zdarzają i już...czasem trzeba się posmucić...już tak mamy jesteśmy tylko ludźmi.
Zbieraj się powoli, myśl o przyjemnościach, pomału wszystko wróci do normy.
Buziam
U mnie z czasem też krucho i nie zawsze można wszystko ogarnąć tak jak sobie to zaplanuję
Obwódka z buksów na różance to bardzo dobry pomysł Ładnie wyglada i bardzo praktyczna zwłaszcza jak róże się pokładają pod wpływem deszczu
Na temat fachowców to sie nawet nie wypowiadam Złe mam z nimi doswiadczenia Mam tylko nadzieję że u Ciebie szybko uwiną się z robotą i bedziesz zadowolona
Taki los .... Ostatnio nie mam szczęścia do owadów Jak tylko mnie widzą to od razu atakują Że niby ja taki słodki jestem ?
Od rana jeżdżę po marketach za kosiarką Wszystko wybrane Sezon się skończył nowych nie zamawiają Promocji brak Wypatrzyłem fajną w sieci zamówiłem Czekam jak kurier przywiezie Oby szybko bo trawa po pas
Madziu powoli wychodzę z dołka, koniec z biadoleniem Dzięki za wsparcie
W wątku Madzi wyczytałam, że masz nadmiar cukinii. Przemku, obrywaj kwiaty, nie musisz ich wyrzucać, możesz je wykorzystać w kuchni one są też jadalne.