U mnie z czasem też krucho i nie zawsze można wszystko ogarnąć tak jak sobie to zaplanuję Obwódka z buksów na różance to bardzo dobry pomysł Ładnie wyglada i bardzo praktyczna zwłaszcza jak róże się pokładają pod wpływem deszczu Na temat fachowców to sie nawet nie wypowiadam Złe mam z nimi doswiadczenia Mam tylko nadzieję że u Ciebie szybko uwiną się z robotą i bedziesz zadowolona Pozdrawiam
Trzymaj się Przemku, mi coś skrzydełka opadają.
Dwa lata czekałam aż się za poprawki wezmą. W maju zaczęli. Jest sierpień, a oni w czarnej d... Psychicznie mnie wykończą. Różankę muszę na pocieszenie zrobić tylko niech mi od balkonu się odsuną! Tyż pozdrawiam!
Ojjjj.....to masz podobnych fachowców No cóż muszą podtrzymywać dobrą opinię o sobie Widziałem zaczątki prac przy różance Ciekaw jestem co tam wykombinujesz
Będziesz odwiedzał, to będziesz widział
Będę zągladał Tak łatwo się mnie nie pozbędziesz
Lawenda francuska Moje odkrycie tego sezonu Posadzona na wiosnę kwitnie nieprzerwanie do dzisiaj i mam nadzieje że będzie jak najdłużej Całkowicie bezproblemowa Znosi targające wiatry, ulewy, nie daje się mszycy, kocha słońce Nawet nie trzeba jej usuwać kwiatów po przekwitnięciu bo ma atrakcyjne szyszki Na następny rok będe jej miał dużo więcej
Obłędnie pięknie!!! Twój warzywnik też robi niesamowite wrażenie... Wspaniale jest u Ciebie