fajne poczochrane ja jeszcze wstrzymuję się z cięciem, część wsadziłam dopiero 3 lata temu na wiosnę. Czekam, aż osiągną docelową wysokość, żeby odgrodzić się od sąsiada budleje z kolei bardzo mi się podobają, ale póki co nie mam dla nich miejsca w przyszłym roku zacznę ciąć Daniki Pozdrowionka
Mój ma już 4 lata od posadzenia i dorasta do 1,5 m Większy już nie będzie ale u mnie nie ma lekko bo rośnie na ciężkim podłożu Z roku na rok nabiera masy i ma coraz więcej kwiatów
Fajny ten miskancik, taki mały.
Ja mam rotsilber...ponoć...i nie wiem jaki wielki będzie, bo go non stop dzieliłam i nie zdążył nigdy porządnie urosnąć Ale 150cm już raz miał, więc raczej będzie większy niż twój... szkoda
No Przemku ,długo mnie nie było bo na urlopie leniuchowałam ... a dziś zaglądam i proszę jak tu kolorowo u Ciebie się zrobiło a tyle zdjęć przybyło że achy i ochy zostawiam
Jutro wracam do planowania/zmieniania mojego ogródka ,jak na razie będzie to forma rysunku a do prac fizycznych w ogrodzie zmobilizuję się jesienią - oczywiście wykorzystam Twoje sugestie i podpowiedzi cenne
Więc myślę i planuję co gdzie i z czym ugościć w ogrodzie
Pozdrawiam