Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Juzia 09:01, 29 paź 2014

A Ty jeszcze na zwolnieniu?
Mirella 13:46, 29 paź 2014

Radosne tematy przespałam
Zakatarzone uśmiechy rozdajężartuję
AsiaK_Z 14:28, 29 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Ja moge byc za kierowce.... dobrze sie bawie na trzeźwo. Zawsze kierowca.... i zawsze wychodze ostatnia.
Emus kiedys podsumowal mego synusia, ze tylko jedna ceche charakteru ma po mnie..... umiemy sie dobrze bawic
By bylo ogrodowo.... synus swietnie tnie topiary... pierwszy raz to robil w tym roku. Tak sie mu spodobalo ze jak cielismy u znajomych to tak sie rozpedzil ze wszystko by obciachal. Rodzinne jak szalec to szalec na całego.... mineralna i osiem słomek pliss.

Ostatnio leciała w TV taka reklama, z cięciem wszystkiego co zielone
Gardener27 14:36, 29 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Ja moge byc za kierowce.... dobrze sie bawie na trzeźwo. Zawsze kierowca.... i zawsze wychodze ostatnia.
Emus kiedys podsumowal mego synusia, ze tylko jedna ceche charakteru ma po mnie..... umiemy sie dobrze bawic
By bylo ogrodowo.... synus swietnie tnie topiary... pierwszy raz to robil w tym roku. Tak sie mu spodobalo ze jak cielismy u znajomych to tak sie rozpedzil ze wszystko by obciachal. Rodzinne jak szalec to szalec na całego.... mineralna i osiem słomek pliss.

I wyszedłem na opijusa który bez piekielnej wody nie potrafi się bawić ... nic z tych rzeczy Też czasem robię za szofera i trzeba sobie radzić
Cięcie topiarów to bardzo pracochłonna czynność wymagająca doświadczenia, wprawnej ręki i dobrego oka Bardzo dobrze że zaczął i mu się podobało bo zawsze Ci pomoże na tych hektarach ogarnąć formy strzyżone U mnie formowanie drzewek zaczęło się parę lat temu, na początku bardzo nieśmiało a teraz ciacham jak Edward nożycoręki Najlepiej pracuje mi się na szmaragdach bo szybko rosną i nie chorują po fryzjerze a efekty są widoczne w niedługim czasie Mam u siebie parę spiral, bałwanów i innych mniej skomplikowanych brył
Mineralna i osiem słomek ... dobre
Gardener27 14:37, 29 paź 2014

AsiaK_Z napisał(a)

Ostatnio leciała w TV taka reklama, z cięciem wszystkiego co zielone

Hmmm ... nie oglądam w ogóle TV a na kompie mam założony program do blokowania reklam więc ja nie w temacie
Gardener27 14:39, 29 paź 2014

Juzia_G napisał(a)
A Ty jeszcze na zwolnieniu?

Tak cały czas leżę i się opie .... w oczekiwaniu na powrót kondycji
Gardener27 14:41, 29 paź 2014

Mirella napisał(a)
Radosne tematy przespałam
Zakatarzone uśmiechy rozdajężartuję

no no ... tylko proszę bez tego kataru bo swojego się nie mogę pozbyć a jak pomyślę o kolejnej wizycie u laryngologa ślimaka to aż mnie tyłek boli od siedzenia w kilkugodzinnej kolejce
AsiaK_Z 15:12, 29 paź 2014

Gardener27 napisał(a)

Hmmm ... nie oglądam w ogóle TV a na kompie mam założony program do blokowania reklam więc ja nie w temacie

Zerknij tutaj. Idealne cięcie
marta_d 15:16, 29 paź 2014

Witam Przemek a u Ciebie co nowego ??
Gardener27 15:30, 29 paź 2014

AsiaK_Z napisał(a)

Zerknij tutaj. Idealne cięcie

czaderska reklama Uśmiałem się jak pokazali efekt swojej pracy Hehehe jednak w tej telewizji można na czymś oko zawiesić Dzięki