Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 23:34, 28 paź 2014

makkasia napisał(a)
jednorocznych już nie ma ale za to jakie foty mroźne, szoook !!!
Oglądałam zdjęcia z 2013 roku z końca października i jakoś bardziej kolorowego było u mnie a przecież jesień szybciej nadeszła. Teraz jest bardziej jednolicie brązowo i zielono. Czytam na innych wątkach, że mamy podobne doświadczenia
pozdrawiam gorąco ojca.... chrzestnego

U mnie z jednorocznych został tylko bidens i wilczomlecz ... nawet mrozy im nie straszne Rośliny warte polecenia ... leje, wieje, susza a one niezłomnie kwitną i zachwycają swą urodą
Masz rację ... w tamtym roku o tej porze było więcej koloru Moje pelasie kwitły do połowy grudnia w koszykach i skrzynkach Fajnie to wyglądało Na dole w skrzyniach już przekwitły chryzantemy i wrzosy a one wyżej jeszcze tłoczyły Podobne doświadczenia ...w czym ?

Ojciec chrzestny też pozdrawia
Gardener27 23:34, 28 paź 2014

Napia napisał(a)
Macham Przemku

Odmachuję w tej mgle
Gardener27 23:36, 28 paź 2014

Ewa777 napisał(a)
Ojcze chrzestny
Dobre

Też mi się spodobało Muszę odświeżyć ten film bo już sporo zapomniałem
Mala_Mi 23:43, 28 paź 2014

Widze ze kazde wesele razem bysmy rozwalili... nawet przy orkiestrze z tary i grzebienia
Gardener27 00:16, 29 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Widze ze kazde wesele razem bysmy rozwalili... nawet przy orkiestrze z tary i grzebienia

Hehehe grunt to dobre towarzystwo a na resztę można przymknąć oko ... no i dużo piekielnej wody
Juzia 07:30, 29 paź 2014

Gardener27 napisał(a)

Jak już tak siedziałaś to przynajmniej trzeba było pic to byś nie zmarzła

Udana jesteś Roboty co nie miara a Tobie ślizgać się zachciało Nie wiesz ze mogłaś sobie kostkę skręcić albo jeszcze gorzej ... no na litość uważaj na siebie

Już sprawdziłem ... żyjesz Uff ....

Pić nie mogłam, bo szoferowałam rodzince

Przemcio ja się nie ślizgałam! Strzeliło mnie w sensie nerwa jak odkryłam, że kaflom się nawet fugi nie zgrywają...i w ogóle położone są fatalnie. Już o nich pisać nie będę, bo to temat rzeka i chyba do końca życia będą mi je poprawiać.....po każdej zimie

Żyję....ale co to za życie
hehehe
Ewa777 08:18, 29 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)

Ja z Wami też na to wesele wyskoczę Uwielbiam tańczyć
Gardener27 08:41, 29 paź 2014

Juzia_G napisał(a)

Pić nie mogłam, bo szoferowałam rodzince

Przemcio ja się nie ślizgałam! Strzeliło mnie w sensie nerwa jak odkryłam, że kaflom się nawet fugi nie zgrywają...i w ogóle położone są fatalnie. Już o nich pisać nie będę, bo to temat rzeka i chyba do końca życia będą mi je poprawiać.....po każdej zimie

Żyję....ale co to za życie
hehehe

A to się dałaś wrobić Na następnym weselisku zamiana ról ... Ty tankujesz a Żon szoferuje

Achaaaa .... teraz już kumam Oj ... dużo się u Ciebie wczoraj działo ... nie do końca dobrego

Jak to mówią ... złego nawet diabli nie biorą

Pozdrawiam

Gardener27 08:42, 29 paź 2014

Ewa777 napisał(a)

Ja z Wami też na to wesele wyskoczę Uwielbiam tańczyć

Robi nam się powoli grupa weselna
Mala_Mi 08:57, 29 paź 2014

Ja moge byc za kierowce.... dobrze sie bawie na trzeźwo. Zawsze kierowca.... i zawsze wychodze ostatnia.
Emus kiedys podsumowal mego synusia, ze tylko jedna ceche charakteru ma po mnie..... umiemy sie dobrze bawic
By bylo ogrodowo.... synus swietnie tnie topiary... pierwszy raz to robil w tym roku. Tak sie mu spodobalo ze jak cielismy u znajomych to tak sie rozpedzil ze wszystko by obciachal. Rodzinne jak szalec to szalec na całego.... mineralna i osiem słomek pliss.