No to tydzień z głowy ja w dalszym ciągu na antybiotyku i Ciebie to też nie minie podejrzewam.
Ale jest w tym też plus, a nawet dwa Odwiedzisz ładną panią doktor i będziesz częściej na forum
A tak na poważnie to nie lekceważ tej choroby.
Zarost podobno w modzie ale nie każdemu w nim ładnie Ja na brodę się nie piszę ... wolę gładką mordkę Do obowiązujących trendów podchodzę z przymrużeniem oka
Kupowałem w tamtym tygodniu po niecałe 20 zł Była duża dostawa ale cieszyły się ogromnym zainteresowaniem więc jeśli jesteś na kupnie musisz szybko udać się do sklepu
W tamtym roku gdy zamawiałem hortensje dodali mi taka małą saszetkę z nawozem Ostatnio ją znalazłem robiąc porządki i zasilam moje siewki na parapetach Dożuć do kranówki trochę nawozu a zobaczysz różnicę
Twoje podejrzenia wydają się być bardzo realne
Tak jutro przyjmuje pani doktor dawno się nie widzieliśmy i pewnie sobie poromansujemy Ostatnio na forum prawie jestem na bieżąco ale na L4 będę pewnie częściej
Dziś w ogrodniczym przyjrzałam się szałwiom. Mieli Deep Blue, ale strasznie malutka. Poczekam jeszcze kilka tygodni i pewnie kupię trochę większą. Potrzebuję dużych ilości, a mieli tylko 21.
A Ty się kuruj, nie czas na chorowanie. Ogród czeka
Ewa Ty chyba chcesz założyć plantację szałwii u siebie Zawsze możesz złożyć zamówienie w sklepie jeśli jest taka możliwość i Ci przywiozą Im wcześniej ją posadzisz tym lepiej się zakorzeni i będzie ładniej kwitnąć