Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Nallar 20:45, 19 kwi 2015

Gardener27 napisał(a)

Kiepściutko ze mną dzisiaj, nawet z łóżka nie wyszedłem Samo smarowanie i głaskanie nie wystarczy Jutro idę do lekarza po coś mocniejszego co mnie na nogi postawi Chyba będzie parę dni wolnego od pracy zawodowej

No to tydzień z głowy ja w dalszym ciągu na antybiotyku i Ciebie to też nie minie podejrzewam.
Ale jest w tym też plus, a nawet dwa Odwiedzisz ładną panią doktor i będziesz częściej na forum
A tak na poważnie to nie lekceważ tej choroby.
Gardener27 20:46, 19 kwi 2015

Juzia napisał(a)

Taaaa...tylko, że to taki metrodrwal raczej...z tego co w tv widziałam

Mi tam czyste paznokcie i ogolona twarz nie przeszkadzają

Zarost podobno w modzie ale nie każdemu w nim ładnie Ja na brodę się nie piszę ... wolę gładką mordkę Do obowiązujących trendów podchodzę z przymrużeniem oka
Gardener27 20:48, 19 kwi 2015

Juzia napisał(a)
I miałam jeszcze spytać wcześniej po ile hortki w Janinie...ale zapomniałam

Kupowałem w tamtym tygodniu po niecałe 20 zł Była duża dostawa ale cieszyły się ogromnym zainteresowaniem więc jeśli jesteś na kupnie musisz szybko udać się do sklepu
Gardener27 20:52, 19 kwi 2015

popcorn napisał(a)

no widzisz, a ja swoje truję kranówką mus rozrobić jakiś dopalacz dzięki

W tamtym roku gdy zamawiałem hortensje dodali mi taka małą saszetkę z nawozem Ostatnio ją znalazłem robiąc porządki i zasilam moje siewki na parapetach Dożuć do kranówki trochę nawozu a zobaczysz różnicę
Juzia 20:53, 19 kwi 2015

Gardener27 napisał(a)

Kupowałem w tamtym tygodniu po niecałe 20 zł Była duża dostawa ale cieszyły się ogromnym zainteresowaniem więc jeśli jesteś na kupnie musisz szybko udać się do sklepu

Parcia nie mam...ale jakbym przy okazji zakupów na nie trafiła, to pewnie bym kupiła
Gardener27 20:56, 19 kwi 2015

Nallar napisał(a)

No to tydzień z głowy ja w dalszym ciągu na antybiotyku i Ciebie to też nie minie podejrzewam.
Ale jest w tym też plus, a nawet dwa Odwiedzisz ładną panią doktor i będziesz częściej na forum
A tak na poważnie to nie lekceważ tej choroby.

Twoje podejrzenia wydają się być bardzo realne
Tak jutro przyjmuje pani doktor dawno się nie widzieliśmy i pewnie sobie poromansujemy Ostatnio na forum prawie jestem na bieżąco ale na L4 będę pewnie częściej
Ewa777 21:09, 19 kwi 2015

Dziś w ogrodniczym przyjrzałam się szałwiom. Mieli Deep Blue, ale strasznie malutka. Poczekam jeszcze kilka tygodni i pewnie kupię trochę większą. Potrzebuję dużych ilości, a mieli tylko 21.

A Ty się kuruj, nie czas na chorowanie. Ogród czeka
Agatek 21:14, 19 kwi 2015

Gardener27 napisał(a)

Hheheh najlepiej na M zrzucić wszystko

Dziadkowie są po to by rozpieszczać wnuczęta Ja do dzisiaj pamiętam jak babcie o mnie dbały jak byłem dzieckiem Piękne wspomnienia

to będzie pięknie i bajkowo
Gardener27 22:00, 19 kwi 2015

Ewa777 napisał(a)
Dziś w ogrodniczym przyjrzałam się szałwiom. Mieli Deep Blue, ale strasznie malutka. Poczekam jeszcze kilka tygodni i pewnie kupię trochę większą. Potrzebuję dużych ilości, a mieli tylko 21.

A Ty się kuruj, nie czas na chorowanie. Ogród czeka

Ewa Ty chyba chcesz założyć plantację szałwii u siebie Zawsze możesz złożyć zamówienie w sklepie jeśli jest taka możliwość i Ci przywiozą Im wcześniej ją posadzisz tym lepiej się zakorzeni i będzie ładniej kwitnąć

Tak jest będę się kurował
Gardener27 22:00, 19 kwi 2015

Agatek napisał(a)

to będzie pięknie i bajkowo

Heheheh