U mnie te które najwcześniej zakwitły też już się sypią ale od dołu wychodzą nowe i zaczynają kwitnąć Mam nadzieję że ten proces odnawialny potrwa jak najdłużej Musze sobie zebrać tego siania trochę na następny rok żeby nie kupować Dmuszek u mnie rośnie na dużej ilości kompostu, może dlatego taki gigant
Muszę zapytać Przemka ale z tego co pamiętam on sam też to sianie od kogoś dostał i raczej nie będzie wiedział Pokazywał mi zdjęcia tej rozplenicy to wyglądała jak piórkówka Jak uda mi się zebrać sianie to Ci podeślę Tylko się przypomnij
No to spokojnie mnie stać na eksperyment z dmuszkiem
Po przemyśleniu ten turkus poduch jednak pasuje do pozostałej architektury ogrodowej
Uff.... ale się obiegałam po twoim ogrodzie, troszkę poczytałam większość oglądnęłam ale dałam radę cały wątek przejrzałam i nic więcej nie powiem po prostu brak słów twój ogród i warzywniak jest niesamowity zadbany "jak w bajce" chciałoby się tam zostać. Na leżakach troszkę poleżałam