Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 17:18, 14 lip 2015

Anusia napisał(a)
Jestem na etapie planowania nowej rabatki i na niej chcę mieć kule. Tu mi się bardzo podoba!

U mnie kule nie tylko są formowane z bukszpanów Doskonale nadają się do tego różnego rodzaje żywotniki a nawet krzewy Na tym zdjęciu w dolnym lewym rogu pod Hakuro mam kulkę ze złotlinu japońskiego
Gardener27 17:22, 14 lip 2015

GosiaJoanna napisał(a)

Lubelskie cydrem płynące ale to dobrze ze pijesz bo tyle jabłek by sie zmarnowało hihi nalezy wspierac lokalny rynek ja cydr pije też

W cydrze rozsmakowałem się w tym roku Zamiast piwa sięgam po ten orzeźwiający napój Za jabłkami nie przepadam choć ich sporo u mnie w sadzie za to cydr mogę pić codziennie
sylwia_slomc... 17:46, 14 lip 2015

Kurcze Przemo nie mogę nadążyć za Twoim wątkiem. Zawsze się muszę tyle naszukać wstecz tak leci. Oblegany jesteś chłopie, ale nic dziwnego bo Bajka po prostu. Czy Ty te zdjęcia robisz w jakimś specjalnym świetle, albo o takiej porze, czy masz po prostu tak dobrane rośliny, że cały ogród w złoto opływa, aż promieniuje z niego radość, plenery dla raju. Maja już u Ciebie była? Jeśli tak to podaj tytuł odcinka, a jak nie była to powinna. Chętnie bym obejrzała.
Warmia 17:58, 14 lip 2015

Przemo, jak Mai u Ciebie nie było to ja mogę przyjechać, też na "M"
Gardener27 18:16, 14 lip 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kurcze Przemo nie mogę nadążyć za Twoim wątkiem. Zawsze się muszę tyle naszukać wstecz tak leci. Oblegany jesteś chłopie, ale nic dziwnego bo Bajka po prostu. Czy Ty te zdjęcia robisz w jakimś specjalnym świetle, albo o takiej porze, czy masz po prostu tak dobrane rośliny, że cały ogród w złoto opływa, aż promieniuje z niego radość, plenery dla raju. Maja już u Ciebie była? Jeśli tak to podaj tytuł odcinka, a jak nie była to powinna. Chętnie bym obejrzała.

No co Ty Sylwia ? ... u mnie ostatnio przestój w wątku spowodowany brakiem czasu
Podobno złota godzina jest najlepsza do robienia zdjęć bo wtedy jest odpowiednie światło Przy moim trybie życia i obecnej pogodzie ciężko o idealne warunki do robienia zdjęć Robię jak tylko mam wolną chwilę Uzyskany efekt jest różny ale fajnie że Ci się podoba
Donoszę że Mai u mnie nie było i się do mnie nie wybiera
Gardener27 18:17, 14 lip 2015

Warmia napisał(a)
Przemo, jak Mai u Ciebie nie było to ja mogę przyjechać, też na "M"

Zapraszam Będzie Marta w ogrodzie
Warmia 18:19, 14 lip 2015

Gardener27 napisał(a)

Zapraszam Będzie Marta w ogrodzie

Ha i nakręcimy nowy program.
Gardener27 19:01, 14 lip 2015

To się będzie działo
Anusia 19:03, 14 lip 2015

Gardener27 napisał(a)

U mnie kule nie tylko są formowane z bukszpanów Doskonale nadają się do tego różnego rodzaje żywotniki a nawet krzewy Na tym zdjęciu w dolnym lewym rogu pod Hakuro mam kulkę ze złotlinu japońskiego

A ja się zastanawiałam co to jest.
agnieszka_m 19:24, 14 lip 2015

mam pytanko co do tej bali z hostami na wiosnę miałeś w niej coś innego czy te hosty wykopujesz czy do nich dosadzasz?? a tak wogóle czym je karmisz takie dorodne a u mnie marnie rosną