Straszne zaległości zrobiły mi się w wątku i zaraz biorę się za odpisywanie Tak w skrócie Za oknem istne tropiki, nawałnica jaka ostatnio miała u mnie miejsce nie wyrządziła większych szkód Trochę roślin połamało ale budynki stoją i mają się dobrze Udało mi się przyciąć wszystkie żywopłoty otaczające ogród więc ten koszmar ogrodnika mogę odhaczyć na liście Poodwiedzałem trochę szkółek i zrobiłem małe zakupy Na rabatach co prawda za wiele miejsca już nie ma ale jakoś udało mi się wcisnąć nowe nabytki Ogólnie panuje u mnie straszna susza Wieczorami odbywa się rutynowe podlewanie bo aż żal patrzeć jak wszystko marnieje w oczach
Warzywnik przynosi już na taką skalę plony że nie muszę martwić się o warzywa i chodzić po nie do sklepu Uwielbiam tę porę roku
Trochę sobie poimprezowaliśmy Wszak ogrodnik też człowiek
Agnieszko bardzo się cieszę że do mnie zaglądasz Kolory muszą być w ogrodzie i z każdym następnym sezonem jest ich coraz więcej
Warzywnik trochę mi ostatnio się zapuścił i muszę go okiełznać Dyniowate tak się rozrosły że wchodzą mi już na alejki
Oj ... kręgosłup nie z gumy i trzeba o niego dbać Szalejesz na rabatach i czasem woła o rozsądek
Leżaki fajna sprawa ale rzadko z nich korzystam Może przenieś zakup na wiosnę , będzie większy wybór