Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 13:56, 09 maj 2014

iwonaal napisał(a)
Ty to masz warzywnik. Obeliska cudne, gdzie nabyte i po ile?

Zakupione przez internet po 30 zł Do tej pory pięły się po nich róże Na wiosnę przemalowałem na niebiesko dając im drugie życie i ustawiłem w warzywniku
Gardener27 15:07, 09 maj 2014

Kwitnąca karagana na wietrze

Agnieszka_B 18:43, 09 maj 2014

Jej, jakie śliczne obeliski. Zachwycam się baaardzo

a przy okazji pozdrawiam
Gardener27 22:21, 09 maj 2014

Bardzo dziękuję Musiałem je mocno wkopać w ziemię bo u mnie strasznie wietrznie Będą po nich pięły się groszki pachnące
dyha 22:38, 09 maj 2014

Witam - jestem pełen podziwu dla tego co robisz i bardzo podoba się mi Twój ogród. Tylko Ty wiesz ile ha obrabiasz i ile to pracy kosztuje. Szczególną uwagę zwrócił Twój płot - biały - odstawiony na medal. U nas to już trochę rzadkość takie płoty (białych nie spotkałem). Dumni pewnie wszyscy w rodzinie. Pozdrawiam i życzę powodzenia
Basia_1987 20:36, 11 maj 2014

Pięknie u Ciebie, a warzywnik robi wrażenie
Dorota123 22:51, 11 maj 2014

Ładnie wygląda połączenie liliowców i host, ale chyba tam jest za mało miejsca na te rośliny. Będą musiały ostro z sobą rywalizować o miejsce.
Mirella 23:00, 11 maj 2014

Wszystko bardzo ładne, warzyniaczek pyszny
Gardener27 00:27, 12 maj 2014

dyha napisał(a)
Witam - jestem pełen podziwu dla tego co robisz i bardzo podoba się mi Twój ogród. Tylko Ty wiesz ile ha obrabiasz i ile to pracy kosztuje. Szczególną uwagę zwrócił Twój płot - biały - odstawiony na medal. U nas to już trochę rzadkość takie płoty (białych nie spotkałem). Dumni pewnie wszyscy w rodzinie. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Witam!

Owszem pracy jest co niemiara Koszenie trawników pielenie podlewanie i cała reszta o której nie będę mówił bo sami wiecie jak to wygląda ale najbardziej mobilizuje to ze osiągnięty efekt nie tylko mnie cieszy ale też podoba się innym Biały płotek zrobiony jeszcze przez moich rodziców stanowiący przed ogródek Ma spokojnie 15 lat a wciąż wygląda jak nowy

Basia_1987 napisał(a)
Pięknie u Ciebie, a warzywnik robi wrażenie

Bardzo dziękuję Basiu Warzywnik jeszcze w stadium embrionalnym Myślę że w czerwcu już będzie więcej widać Na razie wszystko jest mikroskopijne albo chowa się jeszcze pod ziemią Pozdrawiam!

Dorota123 napisał(a)
Ładnie wygląda połączenie liliowców i host, ale chyba tam jest za mało miejsca na te rośliny. Będą musiały ostro z sobą rywalizować o miejsce.

Dorotko hosty były sadzone tydzień temu Miałem ich ogromną ilość do podziału i trzeba był je gdzieś upchnąć a tylko tam mam cień przez większość dnia O tej porze liliowce wyglądają bardzo dorodnie ale później są rzadsze i wtedy skorzystają na tym hosty

Mirella napisał(a)
Wszystko bardzo ładne, warzyniaczek pyszny

Dzięki Pozdrawiam
iwonaal 08:27, 12 maj 2014

Gardener27 napisał(a)

Zakupione przez internet po 30 zł Do tej pory pięły się po nich róże Na wiosnę przemalowałem na niebiesko dając im drugie życie i ustawiłem w warzywniku

A co wpisałeś, że je poszukałeś, bo ja ciemna jestem.