Zakupione przez internet po 30 zł Do tej pory pięły się po nich róże Na wiosnę przemalowałem na niebiesko dając im drugie życie i ustawiłem w warzywniku
Witam - jestem pełen podziwu dla tego co robisz i bardzo podoba się mi Twój ogród. Tylko Ty wiesz ile ha obrabiasz i ile to pracy kosztuje. Szczególną uwagę zwrócił Twój płot - biały - odstawiony na medal. U nas to już trochę rzadkość takie płoty (białych nie spotkałem). Dumni pewnie wszyscy w rodzinie. Pozdrawiam i życzę powodzenia
Owszem pracy jest co niemiara Koszenie trawników pielenie podlewanie i cała reszta o której nie będę mówił bo sami wiecie jak to wygląda ale najbardziej mobilizuje to ze osiągnięty efekt nie tylko mnie cieszy ale też podoba się innym Biały płotek zrobiony jeszcze przez moich rodziców stanowiący przed ogródek Ma spokojnie 15 lat a wciąż wygląda jak nowy
Bardzo dziękuję Basiu Warzywnik jeszcze w stadium embrionalnym Myślę że w czerwcu już będzie więcej widać Na razie wszystko jest mikroskopijne albo chowa się jeszcze pod ziemią Pozdrawiam!
Dorotko hosty były sadzone tydzień temu Miałem ich ogromną ilość do podziału i trzeba był je gdzieś upchnąć a tylko tam mam cień przez większość dnia O tej porze liliowce wyglądają bardzo dorodnie ale później są rzadsze i wtedy skorzystają na tym hosty