Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwitnące skarpy

Kwitnące skarpy

Magdalenka 08:32, 02 lis 2014

Pawle, nawet nie próbuj mi stąd znikać. Już kilka ogrodów, do których zaglądałam zniknęło, a nie chcę kolejnych strat.
Ja raczej mało piszę, zarówno u siebie jak i u innych. Może zimą to się zmieni, zobaczymy. Lubię za to oglądać piękne zdjęcia rabat i pojedynczych roślin, a tych u Ciebie nie brakuje
Pozdrawiam ciepło, u mnie kolejny piękny, ciepły i słoneczny dzień się zapowiada. Może cyknę świeże fotki
zawitka 10:26, 02 lis 2014

Witaj Pawle obejrzałam całe Twoje królestwo Nie znikaj bo warto do Ciebie zaglądać >Masz dużo roślin ciekawych i nie powiem porządanych ha ha /tu typowa ogrodniczka /Podziwiam zapał młodego człowieka .Masz piękne roślinki na rozchodniki cos cudownego ogród zmienia się na lepsze i to jest to >Pozdrawiam jesiennie
pawel_snopek 16:40, 02 lis 2014

Dziękuję dziewczyny (Magdalenka oraz Zawitka) za miłe słowa, przekonałyście mnie bym tutaj został więc dalej będę was wszystkich kusił mymi fotkami i tym co zdziałam w ogrodzie
Parę nowych foteczek

Bisetti

Fargesia murielae

fargesia dracocephala green dragon

fargesia red panda

fargesia nitida

mam jeszcze jedną fargesie tylko niestety nie znam jej nazwy ktoś pomoże??
Hogata 08:08, 03 lis 2014

Ja też jestem i fotki zawsze pooglądam
Mirka 10:13, 03 lis 2014

Jesteśmy na forum tyle samo a ja do ciebie niedawno trafiłam i co czytam że chcesz na opuścić nie rób tego bo Ogrodowisko to cudowne miejsce nigdzie na innych forach nie ma takiej życzliwej atmosfery A teraz o roślinkach pokażesz mi proszę jak wygląda teraz Sedum Bleck Knight w jesiennej odsłonie.Pozdrawiam z początkiem tygodnia
pawel_snopek 19:01, 03 lis 2014

Hogata witam Cię w moim ogrodzie
Mirka sedum już jest w fazie spoczynku niestety
Mirka 21:43, 05 lis 2014

Zerkniesz do mnie na 105 str.wstawiłam fotkę rozchodnika o którego pytałam
Piotr_ 16:48, 14 lis 2014

Ale u ciebie się dzieje ogród rozkwitaj i bambusy nadają trochę cieplejszego klimatu cudnie

pozdrawiam Piotr
Milka 16:52, 14 lis 2014

pawel_snopek napisał(a)

Po mistrzowsku pokazane trawy, ale i inne perełki wypatrzyłam pozdrawiam, aura o tej porze potrafi do wielu rzeczy zniechęcić, nie daj się
pawel_snopek 19:21, 14 lis 2014

Milka Dziękuję za odwiedziny oraz za komplementco racja to racja aura jest okropna oby szybko wiosna przyszła
Piotr bambusów będzie więcej w następnym roku będą to tylko fargesie bo jest z nimi prawie zero problemów rosną wszędzie a i sprawiają mało problęmów ogrodowych