Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwitnące skarpy

Kwitnące skarpy

pawel_snopek 18:57, 16 maj 2017

07_Rene napisał(a)
Witaj Pawle
Bardzo ciekawe klony kupiłeś Ciekawa jestem gdzie je posadzisz. Rzadko do Ciebie zaglądam i nie mogę się połapać, który ogród jest który - bo chyba już w dwóch działasz
Schody super wyszły. Ogólnie ładną masz wiosnę

Lubię klony za ich zwyczajność ale też za to że mają to coś podobnie ja brzoza Aktualnie nie pokazuję tamtego czyli mojego ogrodu bo jeszcze nie ma co pokazywać Rosną tam teraz tylko klony oraz wszystko co zamawiałem w ubiegłym sezonie mowa tylko o drzewach. Schody będą kręgosłupem mojego ogrodu podobnie jak plac na dolnym ogrodzie ale do tego wszystkiego jeszcze sporo wody musi upłynąć w Wiśle. W moim ogrodzie działam jedynie kosząc wyrastające zielsko aby nie było wyższe niż 10 cm.95 procent zdjęć które pokazuje są z ogrodu brata w którym ciągle jeszcze działam. Miło że wiosna się Tobie podoba. Pozdrawiam i zapraszam częściej.
pawel_snopek 18:58, 16 maj 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fajne zamówienie bylinowe

byliny przyszły dzisiaj są małe ale piękne
pawel_snopek 19:01, 16 maj 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Jak to? Za dużo masz na głowie wyluzoooooj i będzie gitarrrrra

Ostatnio mam gorsze dni:/ wiosna mija lato też minie i przyjdzie jesień a potem zima brak słów. Dziękuję Asiu za miłe słowa przydadzą się. Pozdrawiam
Ogrodowy_Kal... 10:26, 18 maj 2017

pawel_snopek napisał(a)

Ostatnio mam gorsze dni:/ wiosna mija lato też minie i przyjdzie jesień a potem zima brak słów. Dziękuję Asiu za miłe słowa przydadzą się. Pozdrawiam

Też tak mam. Ostatnio cieszyłem się, że w końcu przyjemne dni nastały, aż zdałem sobie sprawę że za kilka dni już czerwiec, a z pracami w ogrodzie to po prostu nie wyrabiam Co prawda inni zachwalają, a ja widzę niedociągnięcia ale to już chyba choroba I tak lecą dzień za dniem, ale cieszmy się tym co jest. Może w końcu uda mi się zmobilizować do wgrania zdjęć Zbieram się jak sójka za morze
pawel_snopek 18:18, 20 maj 2017

Witaj Darku w mym i nie mym ogrodzie czas szybko leci, nic na to nie poradzimy Co do tych niedociągnięć to one zawsze będą bo ogrodowiczanie nigdy nie mają skończonego ogrodu Kiedy założysz własny wątek??
ElzbietaFranka 22:43, 20 maj 2017

Witam Pawel. CzY ty lawendy nie strzyzesz? Poza tym wszystko ładnie wyglada.
pawel_snopek 16:20, 21 maj 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Witam Pawel. CzY ty lawendy nie strzyzesz? Poza tym wszystko ładnie wyglada.

Lawenda jest cięta tylko ta jedna jest troszkę słabsza i stwierdziłem że ją zostawię tak jak jest ona troszkę straszy ale coś gorszego musi być w ogrodzie Dziękuję za odwiedziny
pawel_snopek 16:26, 21 maj 2017

Foteczki
pawel_snopek 16:35, 21 maj 2017

pawel_snopek 16:41, 21 maj 2017