Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwitnące skarpy

Kwitnące skarpy

pawel_snopek 16:46, 21 maj 2017

pawel_snopek 16:51, 21 maj 2017

Koniec
AsiaK_Z 17:59, 21 maj 2017

No pijjjjęknie kocimiętka daje czadu a ta doniczka to od czego? Jakaś nowość wylądowała na rabacie?
pawel_snopek 18:21, 21 maj 2017

A ta doniczka to była od róży, często używam takich doniczek jak wyrywam zielsko służą mi one za wiaderko Wiedziałem że to zauważysz
AsiaK_Z 18:29, 21 maj 2017

pawel_snopek napisał(a)
A ta doniczka to była od róży Wiedziałem że to zauważysz

Przepraszam
pawel_snopek 18:31, 21 maj 2017

Ten sezon ogrodowy nie będzie jakimś wielkim odkryciem bo dopiero następny przyniesie sporo zmianWięc fotki będą w większości z ogrodu brata
babka 18:42, 21 maj 2017

Aż kipi w Twoim ogrodzie, mnóstwo roślin i widać że działasz wg planu. Kocimietka jest wyśmienita, pięknie sie prezentuje w takiej masie. Naprawdę poraz pierwszy jestem pod jej wrażeniem. Widać dla mnie wszystko ładne ale ilość ma znaczenie
Zawilce cudne, wszyscy mają a ja znowu nie

Z tym dołowaniem się pogodą, mijającym zbyt szybko czasem to chyba wszyscy mamy problem. Mnie też to przeraża.
Może inną optykę trzeba przyjąć bo inaczej w depresję popadniemy
pawel_snopek 19:25, 21 maj 2017

babka napisał(a)
Aż kipi w Twoim ogrodzie, mnóstwo roślin i widać że działasz wg planu. Kocimietka jest wyśmienita, pięknie sie prezentuje w takiej masie. Naprawdę poraz pierwszy jestem pod jej wrażeniem. Widać dla mnie wszystko ładne ale ilość ma znaczenie
Zawilce cudne, wszyscy mają a ja znowu nie

Z tym dołowaniem się pogodą, mijającym zbyt szybko czasem to chyba wszyscy mamy problem. Mnie też to przeraża.
Może inną optykę trzeba przyjąć bo inaczej w depresję popadniemy

Musi kipieć kwieciem bo o to chodzico do kocimiętki to mam odmianę podstawową oraz six hill giant ta pierwsza zakwita bardzo wcześnie a druga zakwitnie dopiero bliżej końca miesiąca ale i ta i tamta jest wyśmienita
Co do zawilców to jeżeli chcesz je to mogę wysłać

To dołowanie jest częściowo spowodowane pogodą ale z tym sobie poradzę to praca mnie osłabia i powoduje że mam co mam, będę musiał sobie jakoś z tym poradzić bo może być średnio ze zdrowiem. Fajnie że zaglądasz Pozdrawiam
babka 19:43, 21 maj 2017

Paweł praca zazwyczaj prowadzi do dorobienia się garbu
Ty o tyle masz lepiej że zawodowo robisz to co lubisz a przecież nie pracuje ten co robi to co kocha
Ale wiem ja i Ty i każdy z nas, że ogrodnictwo to nie jest lekki kawałek chleba.
Zdrowie mamy tylko jedno i trzeba o nie dbać.

Za zawilce dziękuję jednakże jak znajdę dla nich miejsce to napewno bedę miała w pamięci
Ty kokoryczkę masz u mnie zaklepaną
pawel_snopek 19:52, 21 maj 2017

Olu dziękuję