Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami » Edycja postu

Ogródek z futrzakami i kamieniami

Kasya 21:30, 13 lis 2015

Ale i tak dużo u ciebie kwitnie Jeszcze
U mnie Juz nic...
U ciebie jesien a u mnie taka ciepła zima
olga80 21:51, 13 lis 2015

Fotki ku pokrzepieniu serc
mirkaka 09:06, 20 lis 2015

Foteczki fajne, ale ja i tak nie lubię jesieni i zimy. Jakoś trzeba przetrwać do wiosny
laurowisnia 23:38, 20 lis 2015

Ewik, jak najbardziej, trzeba wykorzystywać to co się ma.
Anda 12:41, 24 lis 2015

Ladnie masz w ogrodzie. Roze niesamowite.

Ewciu, jakie to rozyczki tak spontanicznie zamowilas?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewik 12:52, 24 lis 2015

mirkaka napisał(a)
Foteczki fajne, ale ja i tak nie lubię jesieni i zimy. Jakoś trzeba przetrwać do wiosny

Jesień słoneczną lubię a zimę tylko na chwilę zza okna.jestem zdecydowania cieplolubna
Ewik 12:56, 24 lis 2015

Anda napisał(a)
Ladnie masz w ogrodzie. Roze niesamowite.

Ewciu, jakie to rozyczki tak spontanicznie zamowilas?

Czaiłam się na kilka angielek i do towarzystwa dla Mary Rose wzięłam William and Catherine i Munstead Wood (to moja chyba najmarniejsza sadzonka)liczę że da radę i mnie zaskoczy oraz eglantyne
Anda 15:05, 24 lis 2015

Ewik napisał(a)

Czaiłam się na kilka angielek i do towarzystwa dla Mary Rose wzięłam William and Catherine i Munstead Wood (to moja chyba najmarniejsza sadzonka)liczę że da radę i mnie zaskoczy oraz eglantyne

Super róże, Eglantyne śliczna, ale pozostałe tez piękne. MW da radę. Róże mocne są, tak szybko ich nic nie zabije Fajnie, ze więcej róż będziesz miała.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewik 16:05, 24 lis 2015

Anda napisał(a)

Super róże, Eglantyne śliczna, ale pozostałe tez piękne. MW da radę. Róże mocne są, tak szybko ich nic nie zabije Fajnie, ze więcej róż będziesz miała.

Trochę ich będzie I to narazie wszystkie ) też mam nadzieję że MW da radę ,na wiosnę planuje jeszcze trawy dokupić i mam do rozsady źurawki
Kindzia 17:44, 24 lis 2015

Anda napisał(a)

Róże są mocne, ale nornice i tak je załatwiają na cacy...u mnie przez 4 lata zeżarły sześciu krzakom korzenie...ale mają je po drodze z pola, pewnie dlatego się tak ochoczo za nie biorą.

Faktycznie, u Ciebie jeszcze wczesna jesień, u mnie już z tych późnych...

Macham