Też jestem ciekawa, jak to wyszło. Jestem w trakcie przerabiania jednej z rabat i byłabym zachwycona, gdyby efekt był podobny do Twojego, żeby cała rabata była pełna kwiatów i roślin, które ładnie wyglądają o różnych porach roku
Koło ma juz kilka latek i po trochu sie powieksza,w sumie teraz tak pomyslałam, że niewiele sie na nim zmieniło . Po stronie roż zamiast gozdzików przyszły kocimiętki , a po stronie hortensji wypadły żurawki i są seslerie i hosty .powoli tez wypadały hortensje bobo , została jedna z czterech .Wykopałam też miskanty na jesieni bo rozrosły sie zbytnio i na ich miejsce przyjdą hakonki .Mam je w wielu miejscach i mam nadzieje, że i tutaj im przypasuje .
Ewa, cudne masz pieski
Czy one tak pozują na jakąś komendę? No wspaniałe są
Decyzja o kilku sprawdzonych krzakach róż bardzo słuszna, sama od jakiegoś czasu eliminuję te najsłabsze u siebie. Angela jest cudowna, widzę ją na co dzień u mojej siostry, kwitnie niezawodnie i nieprzerwanie, sama się nad nią zastanawiam
Pięknie się rozwinęła ta narożna rabata! Fajnie wygląda przez cały sezon.
Mirka , ta róza to Olivia , u mnie zdrowa , obficie kwitnie tylko dość krótko trzyma kwiat .Futra poprostu biegały w śniegu
Hania -dziekuje , czekam na cebulowe tam .
U nas ten weekend to pogodowy koszmar wieje i leje , pół dnia bez prądu ehh
w tygodniu nabyłam kilka stokrotek i bratków , coby wiosnę przyśpieszyć
Nastepne w drodze
W domu rządzą hiacynty , grzech było nie wziąść jak przeceniono na 1,20 .