Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

ZbigniewG 21:34, 25 maj 2014

Mirella napisał(a)
...Nic dodać nić ująć....

"Piło się tanie wino,.." autobiograficznie muszę się przyznać do takiego epizodu i to pod Barbakanem, nasza drużyna koszykarz wypiła za zdrowie królów a później już solo odwiedziłem kolegę w akademiku AGH gdzie uraczono mnie "meserszmitem", na usprawiedliwienie dodam że mecz w dniu następnym wygraliśmy -więcej grzechów nie pamiętam
ale w tych czasach jeszcze chyba nie studiowałaś -poprawka - na pewno jeszcze nie
Mirella 21:56, 25 maj 2014

ZbigniewG napisał(a)

"Piło się tanie wino,.." autobiograficznie muszę się przyznać do takiego epizodu i to pod Barbakanem, nasza drużyna koszykarz wypiła za zdrowie królów a później już solo odwiedziłem kolegę w akademiku AGH gdzie uraczono mnie "meserszmitem", na usprawiedliwienie dodam że mecz w dniu następnym wygraliśmy -więcej grzechów nie pamiętam

Dziękuję, róże masz piękne, może wiesz jak się nazywają. Rh to Nova Zembla?.
Rozrabiałeś pod Barbakanem, Meserszmity to wiem że samoloty ale drinki? ja byłam grzeczna.
ZbigniewG 22:06, 25 maj 2014

kolega wyjawił mi skład : piwo, wino (oczywiście tanie) wódka i duży garnek, proporcje dowolne w zależności kto z czym przyszedł , "meserszmit" bo załatwiał każdego (prawie każdego) ocalałem bo po drugim kubku wymówiłem się meczem, że też pamięta się takie pierdołki
pod Barbakanem było bardzo kulturnie bo generalnie to grzeczni chłopcy byliśmy

biała to parkowa NN, różowo czerwona to róża pomarszczona -rugosa uskubałem kawałek kiedyś w na kwaterze w Zakopcu i pomarańczowa pnąca -może jutro znajde kartkę
Nallar 22:36, 25 maj 2014

Sto stron wątku ze wspaniałymi zdjęciami. Gratuluję
Mirella 22:39, 25 maj 2014

ZbigniewG napisał(a)
kolega wyjawił mi skład : piwo, wino (oczywiście tanie) wódka i duży garnek, proporcje dowolne w zależności kto z czym przyszedł , "meserszmit" bo załatwiał każdego (prawie każdego) ocalałem bo po drugim kubku wymówiłem się meczem, że też pamięta się takie pierdołki
pod Barbakanem było bardzo kulturnie bo generalnie to grzeczni chłopcy byliśmy

biała to parkowa NN, różowo czerwona to róża pomarszczona -rugosa uskubałem kawałek kiedyś w na kwaterze w Zakopcu i pomarańczowa pnąca -może jutro znajde kartkę

Ale się działo w Grodzie Kraka, ech Ci studenci

Mirella 22:43, 25 maj 2014

Nallar napisał(a)
Sto stron wątku ze wspaniałymi zdjęciami. Gratuluję

Ewa, Dziękuję, myślę że więcej nie będzie czuję że zanudzam, ale bardzo się cieszę z każdego wpisu.
Kasiek 23:25, 25 maj 2014

Na przywitanie oczywiscie kffiatucha przytargalam

Po kilku fotkach juz widze, ze mi sie tu podobywuje i zostaje na zawsze Juz widze cos, co musze miec Lece czytac
Kasiek 23:26, 25 maj 2014

No dobra...jak juz trafilam w setunie... Gratulki Mirelka
Nallar 23:35, 25 maj 2014

Mirella napisał(a)

Ewa, Dziękuję, myślę że więcej nie będzie czuję że zanudzam, ale bardzo się cieszę z każdego wpisu.

Co Ty za bzdury piszesz, trachnełaś jakiegoś "meserszmita"?
Mirella 23:36, 25 maj 2014

Kasiek napisał(a)
Na przywitanie oczywiscie kffiatucha przytargalam

Po kilku fotkach juz widze, ze mi sie tu podobywuje i zostaje na zawsze Juz widze cos, co musze miec Lece czytac

Kasieńko Bawaria........Zwiedziłam, byłam, zachwyciłam się, na tyle bardzo że tam wrócę, w tym roku mam plany bardzo fajne, bo ja to taki włóczykij, zapraszam Cię serdecznie do mojego Edenu, tylko że to jest bardzo mały Eden.
Za kwiatuszka Dziękuję bo uwielbiam PeonieTak?Peonie?