Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

Mirella 21:29, 12 cze 2014

Ania, Dziękuję to było bardzo miłe co napisałaś, tak, kocham Róże od zawsze i tak już zostanie, bo to miłość z wzajemnością, uwielbiam się nimi zajmować, to wielka przyjemność patrzeć jak liście garną się do życia, są wtedy takie soczyste, pąki różane skąpane w porannej rosie, kwiatowe kaskady, zapach najpiękniejszy na świecie bo naturalny, mogę tak bez końca..............
Zawsze pomogę, zapraszam.
Mirella 21:38, 12 cze 2014

reni napisał(a)
Och te róże..mogę patrzeć na nie bez końca,pozdrawiam

Renia, ja też teraz mają swój piękny czas.
ModraSowa 21:45, 12 cze 2014

Nie sposób ich chyba nie kochać, ja się zakochała w zdjęciach,a co będzię jak zamieszkają u mnie, jak będę mogła je wąchać i dotykać... już nie mogę się doczekać Byle do jesieni Już moszczę im gniazdko, a raczej rozwijam czerwony dywan,żeby były przyjęte jak królowe
Dziękuję, z Twojej pomocy chętnie skorzystam.Mam upatrzonych już kilka odmian.
aga_szsz 22:12, 12 cze 2014

Wpadłam na ogrodowisko specjalnie, tylko do Ciebie, bo przecież miałaś pokazać mi róże. Eden mnie powalił, piękne kwiaty, ale róż chyba mi nie pasuje Czajkowski kolejna.

wchodziłam na ich stronę, ale wyboru jeszcze nie dokonałam, nie mam czasu na nic, a przecież muszę jeszcze rabatę dla nich przyszykować, a to wiąże się z kolejnym przesadzaniem ...
Buziaki, dzięki ogromne
Mirella 22:21, 12 cze 2014

aga_szsz napisał(a)
Wpadłam na ogrodowisko specjalnie, tylko do Ciebie, bo przecież miałaś pokazać mi róże. Eden mnie powalił, piękne kwiaty, ale róż chyba mi nie pasuje Czajkowski kolejna.

wchodziłam na ich stronę, ale wyboru jeszcze nie dokonałam, nie mam czasu na nic, a przecież muszę jeszcze rabatę dla nich przyszykować, a to wiąże się z kolejnym przesadzaniem ...
Buziaki, dzięki ogromne

Aga, Milutkie to było słuchaj, ja mam miks kolorów bo wyszło jak wyszło,ale Ty kieruj się własnym gustem, jeszcze coś poszukam i szczegółowo opiszę. Buziaki.
Mirella 22:29, 12 cze 2014

ModraSowa napisał(a)
Nie sposób ich chyba nie kochać, ja się zakochała w zdjęciach,a co będzię jak zamieszkają u mnie, jak będę mogła je wąchać i dotykać... już nie mogę się doczekać Byle do jesieni Już moszczę im gniazdko, a raczej rozwijam czerwony dywan,żeby były przyjęte jak królowe
Dziękuję, z Twojej pomocy chętnie skorzystam.Mam upatrzonych już kilka odmian.

Tak królowa jest tylko jedna
ModraSowa 22:29, 12 cze 2014

A gdzie Mirella sie zaopatruje?
Mirella 22:31, 12 cze 2014

ModraSowa napisał(a)
A gdzie Mirella sie zaopatruje?

Rosarium, Chodun.
ModraSowa 22:37, 12 cze 2014

A ja mam niedługo urodziny, chyba nie wymyślę lepszego prezentu dla siebie nie wytrzymam do jesieni
Mirella 23:05, 12 cze 2014

Pełnia.

Z ostatniej chwili.