Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

Mirella 16:33, 12 cze 2014

Margaret_ka napisał(a)
Róże prześliczne.
Eden rzeczywiście szaleje. ehhh

Margaret
Róża którą dostałam NN, maleńkie kwiatki, pnąca.
Napia 16:38, 12 cze 2014

Mirella napisał(a)

Agnieszko , przy doborze róż kierowałam się tym żeby miały wygląd starych romantycznych róż angielskich, mam różne bo na początku kupowałam takie jakie wpadły do koszyka

Ja właśnie też tak zaczęłam dopiero po czasie zdałam sobie sprawę, o co tak naprawdę mi chodzi i jaki chciałabym mieć ogród
Czy na zdjęciu jest Eden? Jeszcze nie rozpoznaję, ale się nauczę Róża w każdym razie tak piękna, że aż brak mi słów. Wierzę, że kiedyś doczekam podobnych
Mirella 16:52, 12 cze 2014

Napia napisał(a)

Ja właśnie też tak zaczęłam dopiero po czasie zdałam sobie sprawę, o co tak naprawdę mi chodzi i jaki chciałabym mieć ogród
Czy na zdjęciu jest Eden? Jeszcze nie rozpoznaję, ale się nauczę Róża w każdym razie tak piękna, że aż brak mi słów. Wierzę, że kiedyś doczekam podobnych

Czyli startowałyśmy tak samo,
Tak Eden, pokazuję go w różnych wersjach do znudzenia kwiat jest taki piękny że mógłby posłużyć do bukietu ślubnego.
Doczekasz.
Mirella 17:06, 12 cze 2014

asiach napisał(a)

Ja nie w tym sensie. Dla mnie takie piękne róże możesz pokazywać na okrągło Przynajmniej u ciebie mogę podziwiać. Sama takich nie mam. I tak jak patrzę na Wasze ogrody to dochodzę do wnosku, że ja poszłam na łatwiznę trochę drzew i krzewów, kilka różaneczników, azali i hortensji ... ani ocza, prawie zero bylin, roślin cebulowych nie ma co fotografować
A Ty masz wszystkiego w bród a róży chyba najwięcej i każda piękna
Pokazuj, nie dokazuj miła, nie dokazuj ....

Asia każdy ogrodnik ma jakieś dylematy, ja znowu myślę że jak róże przekwitną to już nic w nim się nie będzie działo, i będzie pusto.
Wydaje się że mam tego sporo, ale tak nie jest, myślę o bylinach żeby coś dosadzić w śladowych ilościach.
A Twój ogród bardzo mi się podoba i mówię to szczerze.

Mirella 17:22, 12 cze 2014

A w moim ogrodzie............

Mirella 17:32, 12 cze 2014

Drewutnia i domek ogrodnika, dwa w jednym,jeszcze nieskończona, brakuje drzwi, i trzeba pomalować.

Klonik ma się dobrze, ale ma ciasno, muszę go przesadzić, mam pytanie czy można go przyciąć? bo trochę rozczochrany jest

Anita1978 20:33, 12 cze 2014

No róże wszędzie! I całe szczęście! Kocham je! I u wszystkich gracham Thomas ....czemu ja go jescze nie mam? A jak rośnie? Zdrowo? Jaka wysokość i pokrój?
Mirella 20:48, 12 cze 2014

Anita1978 napisał(a)
No róże wszędzie! I całe szczęście! Kocham je! I u wszystkich gracham Thomas ....czemu ja go jescze nie mam? A jak rośnie? Zdrowo? Jaka wysokość i pokrój?

Anita,przy drewutni jest zerknij, jak widać potwór rośnie zdrowo.
ModraSowa 21:11, 12 cze 2014

Mirella,wiem,że wszyscy Ci to piszą, ale nie sposób nie powtórzyć,Twoje róże są piękne. Twój wątek tylko utwierdza mnie w tym ,że chcę je mieć, tylko które wybrać, wszystkie są takie piękne.Nie raz już myślałam sobie,że poproszę Cię o konsultację Zdjęcia mówią wszystko.Kochasz róże a one Ciebie.
reni 21:29, 12 cze 2014

Och te róże..mogę patrzeć na nie bez końca,pozdrawiam