Zbyszek, No właśnie kto?
Kasia,

, Niepospolitych jak piszesz mam kilka, wszystkie kwitną jak szalone, i w tym okresie to lubię bo mam Wiosnę na parapetach, a że parapetów mam sporo to i Wiosna obfita
Ewa, widziałam Twoje nowe nabytki

śliczne upolowałaś.
Morze jest ok lubię, ale góry są dla mnie najważniejsze.
Jeśli możesz to zrób kilka fotek, było by mi miło popatrzeć na bliskie sercu zakamarki. Buziak.
Iwona, Jeszcze rok temu codziennie odwiedzałam te miejsca o każdej porze dnia i nocy, teraz to się zmieniło ale zawsze znajdę choć chwilę aby nasycić duszę pięknymi widokami, najbardziej lubię wczesnym rankiem patrzeć na opustoszały Rynek, jeszcze śpiący, często otulony mleczną pierzynką, chwile bezcenne.
Anita, Na śnieg jeszcze przyjdzie czas,

Ekspert-raczej nie, mam storczyki które mają osiem lat i kwitną, myślę że kwitnienie zależy od warunków w jakich są uprawiane,
wynieś go do chłodniejszego pokoju postaw na parapecie nie ogrzewanym, ruszy jestem pewna.
Bogdzia, Masz rację bieda jest wszędzie, w kraku każdego roku organizowana jest Wigilia dla bezdomnych.
Agnieszka, Twoje Koziołki też są fajne,

ale kilkanaście lat już ich nie widziałam, muszę to zmienić.
Krakus, O.....Krakusek, dobrze że jesteś

masz rację, warto sobie przypomnieć ten widok, w ogrodzie nic się nie dzieje, ale ptaszki maja swoją stołówkę, chętnie zaglądają do mojego ogrodu i to mnie cieszy