Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

monteverde 23:15, 22 kwi 2015

Mirella napisał(a)
Iwonka, Ania,Margaretka,Ewelinka,Ania,Ewa.
Zostałam wywołana do tablicy , więc melduję się
obiecałam pokazać krokusy w Dolinie Chochołowskiej ....oto one.. fotki jeszcze zimne, niedzielne, tylko dwie żeby nie zanudzać ...bo od tego zimna mam ciary na pleckach..

ale te krokusy w śniegu wyglądają ślicznie chociaż osobiście zimy nie lubię fiołki też ładniutkie
emilia 23:18, 22 kwi 2015

czy to zdjęcia z dnia dzisiejszego? Jadę na majowy weekend, chciałabym zobaczyć kwitnące krokusy, ale chyba będzie już po...
Luckaa 23:52, 22 kwi 2015

Pikne tulipany, moje jeszcze nie zakwitły
Mirella 11:19, 23 kwi 2015

Mariola, posadziłam go przy ogrodzeniu ma za zadanie stworzyć piękny kwiatowy parawan
Ania, czekałam na Ciebie..tak zwyczajnie i doczekałam się pokazuj co u Ciebie.
Kasia, misja "Krokus" zakończona
Zbyszek, warto czasami odłożyć czekan, zrzucić raki i wybrać się na wiosenny spacer...równie fascynujący jak podziwianie widoków z grani
Ewa, jeśli chodzio szafran, to wolę go podziwiać w taki sposób żeby nie robić im krzywdy( drażnią mnie turyści którzy depczą po krokusach)
Ania, świeżutka puchowa pierzynka dodaje im tylko uroku.
Emilka, z ostatniej niedzieli i poniedziałku...ale czy będą? tego nawet najstarsi górale nie wiedzą
Lucynka, tulipanów mam trochę, tylko czasowo jestem ograniczona i fotek brak, pozdrawiam wszystkich cieplutko

laurowisnia 11:25, 23 kwi 2015

Dziś tak gorąco, że fajnie popatrzeć na krokusy z Doliny w takim wydaniu.
iwonadm 11:43, 23 kwi 2015

pozdrawiam ciepło i życzę oddechu czekam na zdjęcia
Mirella 12:27, 23 kwi 2015

Agatka, Iwonka, drzewa strzeliły pąkami...wszystko kwitnie w koło...tylko ja dopiero dziś to zauważyłam...drzewa w soczystej zieleni wyglądają zjawiskowo...zrobiłam krótki obchód po ogrodzie i widzę piękny obraz namalowany przez wiosnę ...
Myślałam że epimedium zmarzło a ono jest i rozwija kwiatuszki, lilie wystartowały, czosnki na które czekam są już w pąkach, tulipanowa rozkosz dla oczu poprostu powala swoją urodą, lawendy obsypały się srebrzącymi w słońcu listkami, funkie pokazały swoje kły, szafirki te ślicznoty gdzieś w kąciku czekają na mój zachwyt a serduszka rumienią się w słońcu by w końcu dać mi trochę radości.
ZbigniewG 12:31, 23 kwi 2015

Mirella napisał(a)
..Myślałam że epimedium zmarzło a ono jest i rozwija kwiatuszki,...

a nie pisałem że przyjdzie ich czas
Mirella 17:39, 23 kwi 2015

Zbyszek, pisałeś i miałam taką nadzieję że będzie dobrze, roślinkę miałam od zeszłego roku, nic o niej nie wiedziałam.
i takie tam w podobnej tonacji..

i takie

Agania 19:46, 23 kwi 2015

Śmieszne masz te tulipany....jeszcze w śniegu krokusów na planach górskich nie widziałam, nie wiem czy miałaś szczęście, czy nieszczęście w ich podziwianiu