Mnie też koszenie czeka ale jest tak gorąco że poczekam do wieczorku.
Dominiko, nie narzekaj tak na swój trawnik - jest równy i zielony! Niektórzy chcieliby mieć coś, co można nazwać trawnikiem
Nie przesadzaj, do finału to on szans żadnych nie ma. Domi jestem pod wrażeniem ogromu Twoich rabat. Jeny, mnie to by przerosło żeby taką przestrzeń obsadzić. A u ciebie bardzo fajnie to wygląda na tych szerokich kadrach. Ni i fotki w poziomie
Domi... nie narzekaj na trawnik. I tak masz spoko, że to chwasty dwuliścienne. U mnie w trawniku strasznie dużo perzu To jest dopiero problem, bo żadne mniszki nie pomogą Rok temu latałam z pędzelkiem i randupem go chciałam indywidualnie potraktować (znaczy perz), to mi się brzydkie dziury w trawie wypaliły. Teraz już nie mam pojęcia co mogłabym zrobić, chyba tylko często kosić..
Szerokie kadry Twojego ogrodu bardzo mi się podobają. Lubię takie zdjęcia. Bardzo podoba mi się wiśniowy kolor tawuły Z trawnikiem zawsze najwięcej roboty.
Dominia trawnik pierwsza klasa. Fajne szersze kadry rabat pokazałaś. Zmiany konkretne porobiłaś, super! Po takiej pracy mały relaks się należy
Dominika, marudzisz na trawnik? A chcesz się zamienić
Nie no suuuuuuper! Chwasty kilka razy potraktujesz kosiarką i padną, bo zdaje sie tam głównie lebiodka zagościła. Fajnie ta skarpa u Ciebie już zarosła roślinnością. Jak to na co dzień się nie zauważa jak jednak ogród dojrzewa... P.S. Buciki szykowne
a u mnie deszczyk pada jak przyjemnie po tym skwarze