Napia
21:56, 19 mar 2014

Witam wszystkich serdecznie!
Od niedawna podczytuję Wasze sympatyczne forum i jest ono dla mnie objawieniem i skarbnicą wiedzy. Właściwie zaczynam dopiero swoją przygodę z ogrodem, powinnam napisać chyba Przygodę przez duże P, bo nie da się ukryć, że praca wśród roślin, pielenie, sadzenie i jakże miłe sercu planowanie pochłonęły mnie bez reszty. Mój mąż myśli, że zwariowałam, a ja sądzę, że każdy ma prawo do małego szaleństwa
Marzy mi się kiedyś piękny, nieco tajemniczy ogród i gdy oglądam Wasze dokonania jestem pełna podziwu i szczerze zazdroszczę. Chociaż jestem dopiero na początku, zdaję sobie sprawy, ile miłości i pracy potrzeba, by powstał ogród z prawdziwego zdarzenia, jakich tutaj naprawdę wiele. Pozdrawiam miło panią Danusię, guru tego forum, i wszystkich zielono zakręconych!
Agnieszka
Od niedawna podczytuję Wasze sympatyczne forum i jest ono dla mnie objawieniem i skarbnicą wiedzy. Właściwie zaczynam dopiero swoją przygodę z ogrodem, powinnam napisać chyba Przygodę przez duże P, bo nie da się ukryć, że praca wśród roślin, pielenie, sadzenie i jakże miłe sercu planowanie pochłonęły mnie bez reszty. Mój mąż myśli, że zwariowałam, a ja sądzę, że każdy ma prawo do małego szaleństwa

Agnieszka