grazynadoman...
14:11, 12 maj 2020

Zabawy w ogrodzie

szukanie słodyczy od zajaczka

migdałek
bukspan na tarasie zjedzony przez ćme bukszpanową - za pozno zareagowałam 

szukanie słodyczy od zajaczka

migdałek
bukspan na tarasie zjedzony przez ćme bukszpanową - za pozno zareagowałam

,bardzo mi przykro z powodu odejścia Męża. Życie się niestety brutalnie z nami obchodzi. Mam nadzieję, że będąc w ogrodzie, który tak bardzo kochał Twój Mąż dostrzeżesz Jego obecność i będzie Cię cieszyć to co było dla niego tak drogie. Ogród w tym trudnym czasie w jakim się wszyscy znaleźliśmy to prawdziwy przywilej - możemy wyjść aby chwilę odetchnąć i możemy czuć się w nim bezpiecznie. Życzę Tobie przede wszystkim zdrowia i siły do zmagania się z codziennymi trudnościami. Mam nadzieję że zachowasz pogodę ducha pomimo wszystkich przykrych wydarzeń.
,bardzo mi przykro z powodu odejścia Męża. Życie się niestety brutalnie z nami obchodzi. Mam nadzieję, że będąc w ogrodzie, który tak bardzo kochał Twój Mąż dostrzeżesz Jego obecność i będzie Cię cieszyć to co było dla niego tak drogie. Ogród w tym trudnym czasie w jakim się wszyscy znaleźliśmy to prawdziwy przywilej - możemy wyjść aby chwilę odetchnąć i możemy czuć się w nim bezpiecznie. Życzę Tobie przede wszystkim zdrowia i siły do zmagania się z codziennymi trudnościami. Mam nadzieję że zachowasz pogodę ducha pomimo wszystkich przykrych wydarzeń. .
.