Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

laurowisnia 10:57, 09 kwi 2014

Taka wyższa łączka, niech by tylko rosły
Mirka 10:59, 09 kwi 2014

Hej Konrado czy ja dobrze przeczytałam że planujesz łąkę posiać?
Kondzio 11:21, 09 kwi 2014

laurowisnia napisał(a)
Taka wyższa łączka, niech by tylko rosły
tak zawsze bywa ze jak sos sobie wymarzymy to nie wychodzi
Kondzio 11:24, 09 kwi 2014

Mirka napisał(a)
Hej Konrado czy ja dobrze przeczytałam że planujesz łąkę posiać?
e tam kiedys chciałem ale bym musiał zaorać trawę ale na to nie mam czasu hi hi hi to Agata chciała zrobić łąkę z szachownicy białej hi hi hi
Margarete 14:19, 09 kwi 2014

Hej Konrad, ani sie obejrzałam a ty juz w nowym wątku i to od razu 34 strony natrzaskane..

Witam sie z toba w nowym wątku, jaka piekna wiosna u ciebie........i zaawansowana.....u mnie dzis otworzyła sie pierwszy tulipan dopiero, botaniczny. Reszta w pąkach a o hostach to moge pomarzyc ......nawet kiełków nie wysunęły.......chyba ich nic nie zjadło....mama nadzieję...... bo to była pierwsza zima dla nich w moim ogrodzie......tyle że prawie zimy nie było........więc czekam na nie

Twoje zkupy świetne, ja przymierzałam sie do magnolii Genia ale ostatecznie zrezygnowałam, były juz przebrane, a te ładne egzemplarze za drogie. Moze za rok........
Wiśnia świetnie sie wpasowała w nowe miejsce i w ogóle twój ogród na przedwiośniu a własciwie juz wiosną zachwyca....
Mathildis 15:21, 09 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
Dzieki ale walka z nimi jest przegrana niestety mam ogród otwarty nie mam podmórówki więc wszysto przychodzi od sasiadów niestety własnie wywaliłem dwa modrzewie i jednego świerka zobaczymy co dalej

masakra. Fakt karczownik lubi na niużytkach urzędować, a wokół Ciebie troszkę tam pustych działek jest... jakieś pułapki ustawiasz?
Kondzio 16:50, 09 kwi 2014

Mathildis napisał(a)

masakra. Fakt karczownik lubi na niużytkach urzędować, a wokół Ciebie troszkę tam pustych działek jest... jakieś pułapki ustawiasz?
ja nic nie robie bo to walka z wiatrakami niestety
Kondzio 16:51, 09 kwi 2014

Margarete napisał(a)
Hej Konrad, ani sie obejrzałam a ty juz w nowym wątku i to od razu 34 strony natrzaskane..

Witam sie z toba w nowym wątku, jaka piekna wiosna u ciebie........i zaawansowana.....u mnie dzis otworzyła sie pierwszy tulipan dopiero, botaniczny. Reszta w pąkach a o hostach to moge pomarzyc ......nawet kiełków nie wysunęły.......chyba ich nic nie zjadło....mama nadzieję...... bo to była pierwsza zima dla nich w moim ogrodzie......tyle że prawie zimy nie było........więc czekam na nie

Twoje zkupy świetne, ja przymierzałam sie do magnolii Genia ale ostatecznie zrezygnowałam, były juz przebrane, a te ładne egzemplarze za drogie. Moze za rok........
Wiśnia świetnie sie wpasowała w nowe miejsce i w ogóle twój ogród na przedwiośniu a własciwie juz wiosną zachwyca....
dziękuje za pochwały i witam w nowym watku hi hi hi
Kondzio 17:03, 09 kwi 2014

i objecane zdjęcia z góry niestety nie wudać całego zamysłu ale trochę widać hi hi hi praszam trawa nie skoszona bo była do siana po wertykulacji i trzeba odczekać ale już widać gdzie trzeba zrobić dosiewke jeszcze raz

przepraszam za jakość tego zdjęcia ale za szyby bo zastawione roślinkami i nie miałem jak otworzyć okna hi hi hi

Kondzio 17:05, 09 kwi 2014