Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Gabriela 11:30, 06 paź 2014

A u mnie w górze słońce od rana, chociaż powietrze już arktyczne. Za to Kraków w kłębach mgły, wjechałam koło ósmej rano w inny świat.
Nie zaprzeczę jednak, że Wasz ogród w mglistej, jesiennej odsłonie prezentuje sie przepięknie.
Kondzio 11:51, 06 paź 2014

Gabriela napisał(a)
A u mnie w górze słońce od rana, chociaż powietrze już arktyczne. Za to Kraków w kłębach mgły, wjechałam koło ósmej rano w inny świat.
Nie zaprzeczę jednak, że Wasz ogród w mglistej, jesiennej odsłonie prezentuje sie przepięknie.
dzieki staram sie jak moge zeby zdjecia nie robic tak samo zeby nie zanudzić was tymi samymi fotami Mowiłem że masz ogrod w innym klimacie
Gabriela 11:57, 06 paź 2014

No faktycznie, na górze mamy inny klimat.
Ja mam takie mgliste fotografie zrobione, jak zaczęłam prowadzić wątek na ogrodowisku, z sierpnia. Są gdzieś na początku mojego wątku. Czy na zdjęciach, czy nie, ogród wtedy rzeczywiscie wygląda magicznie.
Kondzio 12:04, 06 paź 2014

Gabriela napisał(a)
No faktycznie, na górze mamy inny klimat.
Ja mam takie mgliste fotografie zrobione, jak zaczęłam prowadzić wątek na ogrodowisku, z sierpnia. Są gdzieś na początku mojego wątku. Czy na zdjęciach, czy nie, ogród wtedy rzeczywiscie wygląda magicznie.
zgadzam sie po pracy wpadnę zobaczyć na początek twojego wątku Przyznam ci sie jak widze taka pogodę to przypominam sobie twoja bibliotekę i mysle sobie ze z chęcią bym sie w niej zaszył z tą pyszna herbatą i bym z niej nie wyszedł hi hi hi . Jak byś mogła powiedzieć co to za herbata i gdzie ja moge nabyć bo jest obłędna
kosolka 14:42, 06 paź 2014

Zdjęcia ogrodu we mgle dopisuję do jednych z piękniejszych jakie widziałam!! Niesamowty klimat. Gratuluję - zdjęć, ale przede wszystkim ogrodu! Pozdrawiam!
Ewa777 15:00, 06 paź 2014

Podziwiam kwiaty. U Ciebie jeszcze dużo kwitnie, nie widać jesieni... no chyba, że te mgły
malgorzata_s... 16:18, 06 paź 2014

Znowu nowy awatar? Cudne mgliste widoki
Kondzio 16:26, 06 paź 2014

kosolka napisał(a)
Zdjęcia ogrodu we mgle dopisuję do jednych z piękniejszych jakie widziałam!! Niesamowty klimat. Gratuluję - zdjęć, ale przede wszystkim ogrodu! Pozdrawiam!
bardzo dziekuje
Kondzio 16:27, 06 paź 2014

Ewa777 napisał(a)
Podziwiam kwiaty. U Ciebie jeszcze dużo kwitnie, nie widać jesieni... no chyba, że te mgły
widac widac nie widziałaś jak we Wrocławiu to dopiero nie widac jesieni
Kondzio 16:29, 06 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Znowu nowy awatar? Cudne mgliste widoki
tak bo robił pełno kontrowersji a ten tez jest ładny