Ja też jestem ciekawa ile krzaczków róż masz Są przepiękne Nazwy też by się przydały, bo wtedy można by było dopytać się Ciebie, jak która rośnie, jak przycinać, itp. wiesz, o co chodzi
ja mam podpisanych kiła wiec ro co bede wiedział podpisze ale i tak zaraz nie bede mógł ich podpisać a w tyle czasu nie mam teraz zeby siedzieć i je podpisywać trudno moze kiedys jeszcze raz je pokaze jak je liczyłem to ich było około 160 sztuk odmianowych a juz nie liczyłem nie odmianowych
Nie było jeszcze u Ciebie mroziku? Ja już pierwsze takie fotki zrobiłam.
Fotki róż fajnie się wspomina, gorzej, że pobudzają mysli o zakupie, co jest jeszcze możliwe o tej porze.
Nawet nie wiesz jak mnie uraczyłeś pięknymi różami, o te co mnie zaciekawiły później zapytam i żałuję ,że zapachu nie wstawiłeś choć jakoś mi mimo to zapachniało zwlaszcza jak czytalam wiersz Hani
Nie da się przejść obok różyi nosa nie wetknąć. O bowiązkowo trzeba. Najlepiej mieć wszystkie pachnące, ale wszystkiego się nie da. Czasami dominuje uroda, czasami żywotność.
Jutro smutnawy dzień, refleksyjny, ale przecież musimy mieć w sobie więcej optymizmu;przecież żyjemy w pięknym świecie.
Brzydoty nie widzimy. I tego się trzymajmy.
Pozdrawiam.