No to miłego urlopowania, no i cudnej pogody
Cudny ogród Miłego wypoczynku.
Cześć, nadrabiam Cofnęłam się do wiosny, do tulipanów których już nie ma, do morza szafirków i wszelkiego wiosennego kwiecia - cudownie to wyglądało!!!! i te drzwi woow i widok zza nich -------------- kolejne cudowne ujęcie ---------------- niesamowite połączenie!!!! --------------- przygarnęłabym --------------- jejku jaki cudowny klimat bije z tego zdjęcia!!! te frywolne firaneczki, zapraszają do odpoczynku mnie sie podobają , fakt mogłyby być z grubszego materiału, ale ja z kolorem bym chyba nie szalała , coś jasnego masz zdjęcie które obejmuje i drzwi i firaneczki? ------------- Zrobiłam mała powtórkę z Twoich fotek hahahahahaha Urlopuj się, wypoczywaj, używaj słoneczka a po powrocie obdaruj nas nową porcją zdjęć pozdrawiam
Jak romantycznie u Ciebie, pięknie, pozdrawiam P.S. Ja bym spróbowała z pomarańczowym kolorem
To i ja wtrącę. Kondziu, zrób na drzwiach próbę koloru "bez malowania". Powieś na drzwiach materiały w różnych kolorach. Po jednym kolorze na raz, nie wszystkie razem, oczywiście I zrób zdjęcia z perspektywy. Te materiały to nie muszą nawet przykrywać całości drzwi, chodzi tylko o ujęcie koloru w tle ogrodu. Jak nie masz koszul w barwnych kolorach, pożycz bluzki i sukienki od sąsiadek Pomarańczową sama bym ci pożyczyła, żebyśmy bliżej mieszkali
Jak moge to dodam swoje pięć groszy - mnie się wydaje aby drzwi były niebieskie w kolorze nieba takie by mi tu pasowały Znalazłam w siecie dokładnie określenie mojego koloru dla drzwi "Miętowo-turkusowy" kolor miętowo-turkusowy
Przepiękna ta piwonia... drzewiasta czy bylinowa? Z ogromną przyjemnością nadrobiłam zaległości w ogladaniu zdjeć z Twojego ogrodu. Bardzo romantyczny klimat i urokliwe rabaty... super