Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Agania 20:12, 01 mar 2018

Dominika...wiosna już u Ciebie;?...jeateś przygotowana do sezonu....piękne rośliny ogrodu i na parapetach
Koteczka jak tam, pewnie juź czuje wiosenkę
Dominika11 11:04, 02 mar 2018

Agania napisał(a)
Dominika...wiosna już u Ciebie;?...jeateś przygotowana do sezonu....piękne rośliny ogrodu i na parapetach
Koteczka jak tam, pewnie juź czuje wiosenkę
ojjj czekam na wiosne z utesknieniem
czy jestem przygotowana - chyba nigdy nie będę - obkupiłam się trochę w nawozy i czekam , żeby kupować roślinki
a koteczka jak na razie okey - mam nadzieję, że przy mojej trójce kotów nie zwariuję
paulina_ns 11:23, 02 mar 2018

Domis piękna masz kolekcję parapetowa dawno u Ciebie nie byłam, a tu już tyle stron natrzaskanych widzę,że już szykujesz się do wiosny, ja w tym roku nie wiem co oprócz plewienia będę robiła, prawie wszystkie rabatki mam skończone, a mało tego tulipan na tulipanie posadzony
Dominika11 13:07, 02 mar 2018

na pewno cos znajdziesz do robty i jeszcze coś wymyslisz nowego
Dominika11 13:13, 02 mar 2018

zaczęłam też w końcu uzupełniać jak wiecie swoje skradzione kule ogrodowe - na wiosnę ogrodzenie z przodu powinno być już na stałe zrobione, pies jest, więc może już nikogo rece nie będą swędziały do moich kul - oby nie
paula23 21:51, 02 mar 2018

Współczuje z kulami...

W weekend postaram sie nadrobić - 2 lata ciężko będzie ale będę dzielna nie poddam sie

Oj a u mnie działo się az za dużo Najważniejsze że mieszkam już w nowym domu a kolejne to to ze wkoncu wyburzyliśmy ta przeklęta stodołę <hurraaa> jeszcze tylko czekamy na tauron az załatwimy wymontowanie licznika ze starego domu i jego też wyburzymy i będę szaleć z ogrodem bez końca
Dominika11 17:00, 04 mar 2018

paula23 napisał(a)
Współczuje z kulami...

W weekend postaram sie nadrobić - 2 lata ciężko będzie ale będę dzielna nie poddam sie

Oj a u mnie działo się az za dużo Najważniejsze że mieszkam już w nowym domu a kolejne to to ze wkoncu wyburzyliśmy ta przeklęta stodołę <hurraaa> jeszcze tylko czekamy na tauron az załatwimy wymontowanie licznika ze starego domu i jego też wyburzymy i będę szaleć z ogrodem bez końca
do nadrabia nie ma zbyt dużo a po za tym nic ciekawego się nie działo
Dominika11 17:02, 04 mar 2018

U nas dzisiaj piękna słoneczna pogoda, w końcu temperatura dodania. Na przyszły weekend planuję ciąć drzewka w sadzie
asiak 17:03, 04 mar 2018

Dominika11 napisał(a)
U nas dzisiaj piękna słoneczna pogoda, w końcu temperatura dodania. Na przyszły weekend planuję ciąć drzewka w sadzie

Jest szansa na wiosnę
Dominika11 17:05, 04 mar 2018

A tak zaczyna kwitnąć amarylis

I jeszcze do rozwinięcia zostaly trzy pączuszki

I czekam na kolejne