Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Agania 09:48, 10 sty 2019

Kaktusy niezłe w kształtach

Świetlna dekoracja bardzo pomysłowa, lampki dają miłe dla oka rozświetlenie
Dominika11 11:56, 10 sty 2019

Dominika11 21:25, 11 sty 2019

Zakwitł mi jeszcze grudnik

Nowa12 22:21, 13 sty 2019

Pooglądałam sobie Twoją rabatę różaną. Fajnie wymyśliłaś taki kulisty kształt. Nie wpadłabym na to. Nie znalazłam zdjęcia z dalszej perspektywy. Ciekawie to musi wyglądać.
Masz tam same niskie róże? Różne gatunki?
A jaki ty masz duży taras! Zawsze o takim marzyłam. Ale mój jest niestety mały.
Jak ty dajesz radę utrzymać taki piękny ogród z dwoma psami? Dla mnie to się zawsze wykluczało.
Dominika11 14:11, 14 sty 2019

Nowa12 napisał(a)
Pooglądałam sobie Twoją rabatę różaną. Fajnie wymyśliłaś taki kulisty kształt. Nie wpadłabym na to.
Kształt tej okragłej rabaty różanej jest jakby odbiciem okregu z tarasu

Nowa12 napisał(a)
Nie znalazłam zdjęcia z dalszej perspektywy. Ciekawie to musi wyglądać.
w sumie nawet nie wiem czy jakieś jest

Nowa12 napisał(a)
Masz tam same niskie róże? Różne gatunki?
mam tam róże rabatowe i wielkokwiatowe - oczywiscie w róznych kolach, ale głównie są czerwoe lub bordowe

Nowa12 napisał(a)
A jaki ty masz duży taras! Zawsze o takim marzyłam. Ale mój jest niestety mały.
Jak ty dajesz radę utrzymać taki piękny ogród z dwoma psami? Dla mnie to się zawsze wykluczało.
faktycznie taras jest dość spory

Mi też wszyscy mówili, że jak masz psa to nie będziesz mieć ogrodu i odwrotnie, jak ogród to bez psa - a ja zawsze mówiła, zobaczycie będę mieć i ogród i dużego psa - a wyszło, że teraz mam dwa duuuuże psiaki i ogród też jakoś daje radę.
Choć nie powiem, ze problemy też mam, bo sikaja po tujach, które czarnieją, ale mam nadzieje, że na wszystko znajdzie się sposób

Ta część co głównie pokazuję to połowa terenu, teraz będę się brać powoli za rabatowanie terenu przy domu
Dominika11 17:09, 14 sty 2019

Właśnie pierwszy raz w życiu widziałam u nas burzę śnieżną. I znowu u nas biało pieski zadowolone
JoannA 17:17, 14 sty 2019

Pogoda dziś zmienia się jak w kalejdoskopie. Szkoda tylko tej puchowej pierzynki bo to zawsze zabezpieczenie dla roślinek.
Fajną masz kolekcję kaktusów Dominiko.
Pozdrawiam
Nowa12 19:24, 14 sty 2019

Dominika11 napisał(a)
Kształt tej okragłej rabaty różanej jest jakby odbiciem okregu z tarasu

w sumie nawet nie wiem czy jakieś jest

mam tam róże rabatowe i wielkokwiatowe - oczywiscie w róznych kolach, ale głównie są czerwoe lub bordowe

faktycznie taras jest dość spory

Mi też wszyscy mówili, że jak masz psa to nie będziesz mieć ogrodu i odwrotnie, jak ogród to bez psa - a ja zawsze mówiła, zobaczycie będę mieć i ogród i dużego psa - a wyszło, że teraz mam dwa duuuuże psiaki i ogród też jakoś daje radę.
Choć nie powiem, ze problemy też mam, bo sikaja po tujach, które czarnieją, ale mam nadzieje, że na wszystko znajdzie się sposób

Ta część co głównie pokazuję to połowa terenu, teraz będę się brać powoli za rabatowanie terenu przy domu

Ja nie mam psa (tylko kota) ale moi sąsiedzi "wysadzają" psy poza swoją działką .
Dominika11 20:56, 14 sty 2019

JoannA napisał(a)
Pogoda dziś zmienia się jak w kalejdoskopie. Szkoda tylko tej puchowej pierzynki bo to zawsze zabezpieczenie dla roślinek.
Fajną masz kolekcję kaktusów Dominiko.
Pozdrawiam
o tak pogoda różna, oby do marca
Dominika11 20:58, 14 sty 2019

Nowa12 napisał(a)

Ja nie mam psa (tylko kota) ale moi sąsiedzi "wysadzają" psy poza swoją działką .
jakbym siedziała w domu to szansa by była, ale niestety szkoła i praca ograniczają wyjścia, szczególnie rano