Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 14:44, 25 cze 2020

Makao_J napisał(a)
Bosze, ale się przeze mnie natrudziłaś. Chyba jeszcze nie wstawiałaś takich fotek. Wszystko wygląda inaczej. Jeszcze masz sporo miejsca do sadzenia. Bałagan to i ja mam, ale tak to jest gdy się pracuje nad ogrodem. Jak skończysz to bałagan zniknie.
eeee tam to nie trud, stanełam na balkonie i obcykałam gdzies cos kiedys było, ale chyba dawno

Makao_J napisał(a)
Wyszukuję na szerokich kadrach tej rabaty ze stipami co chwile temu wkleiłaś ale nie widzę. Chyba to inne miejsce.
zgadza się to z innej strony

Makao_J napisał(a)
Wydaje mi się że każde z tych lamp co pokazałaś pasowałyby. Nawet te czarne. Ja bym patrzyła na światło jakie z nich pada. Niektóre robią fajne efekty a niektóre po prostu świecą.
Chcesz nimi oświetlić trawnik czy rabaty?
planuję, żeby oswietlały chodnik, który sie tam stawia i jakaś tylko poświatka z nich na przód rabaty
Ewa777 14:54, 25 cze 2020

Dominika, ale super, ze wstawiłaś te zdjęcia z balkonu. Teraz wiem, jak wygląda Twój ogród Masz po prostu pięknie.
Jeżeli chodzi o lampy, to Ci nie doradzę, bo sama nie mam. Brak doświadczenia
Makao_J 15:22, 25 cze 2020

To żeby mieć pewność że dobrze wybrałaś sprawdź jakie światło z nich pada. Czy tylko ścieżkę a rabatę nie, czy może i to i to. Wydaje mi się że te czarne będą oświetlać tylko jedną stronę. Chyba że mają te okna po obu stronach to wtedy może świecą trójkątami jak te
https://www.google.com/search?q=o%C5%9Bwietlenie+ogrodowe&client=ms-android-samsung-ss&prmd=isvn&sxsrf=ALeKk03jqBzTTXxlHWz_5nIH6VuqKFw9pQ:1593090819775&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiohaHjhZ3qAhWVQkEAHQKBBacQ_AUoAXoECBEQAQ&biw=412&bih=775&dpr=2.63#imgrc=4fMq1fn2mlqpiM
deszczowymaj 16:28, 25 cze 2020

Dominika dopiero teraz zobaczyłam Twoje foty Noo powiem Ci Łał zdjęcia z góry ekstra i od razu widać jaki masz piękny ogród Jest kawał ogrodu fajne linie rabat , ślicznie masz .Częściej pokazuj ogród w całości pliss
Makao_J 18:46, 25 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)
Dominika dopiero teraz zobaczyłam Twoje foty Noo powiem Ci Łał zdjęcia z góry ekstra i od razu widać jaki masz piękny ogród Jest kawał ogrodu fajne linie rabat , ślicznie masz .Częściej pokazuj ogród w całości pliss

Ty też Joasia częściej pokazuj szerokie kadry.
Dominika11 20:10, 25 cze 2020

Ewa777 napisał(a)
Dominika, ale super, ze wstawiłaś te zdjęcia z balkonu. Teraz wiem, jak wygląda Twój ogród Masz po prostu pięknie.
Jeżeli chodzi o lampy, to Ci nie doradzę, bo sama nie mam. Brak doświadczenia
Ewciu dziękuję
Dominika11 20:16, 25 cze 2020

Makao_J napisał(a)
To żeby mieć pewność że dobrze wybrałaś sprawdź jakie światło z nich pada. Czy tylko ścieżkę a rabatę nie, czy może i to i to. Wydaje mi się że te czarne będą oświetlać tylko jedną stronę. Chyba że mają te okna po obu stronach to wtedy może świecą trójkątami jak te
https://www.google.com/search?q=o%C5%9Bwietlenie+ogrodowe&client=ms-android-samsung-ss&prmd=isvn&sxsrf=ALeKk03jqBzTTXxlHWz_5nIH6VuqKFw9pQ:1593090819775&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiohaHjhZ3qAhWVQkEAHQKBBacQ_AUoAXoECBEQAQ&biw=412&bih=775&dpr=2.63#imgrc=4fMq1fn2mlqpiM
Aniu super, ze czuwasz Będę sprawdzać przed kupnem
Dominika11 20:18, 25 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)
Asiu dziękuję postaram się częściej pokazywać z góry jak będzie skończona ta część
Dominika11 20:19, 25 cze 2020

Makao_J napisał(a)

Ty też Joasia częściej pokazuj szerokie kadry.
jestem za
Dominika11 20:20, 25 cze 2020

Stipowo